Binary

Binary Options staat al geruime tijd, maar sinds kort wordt het ook steeds bekender in Nederland. De Binary Options bestaat al sinds 2008/2009. Ook sinds die tijd kan je als particulier gokken op de beurs. U hoeft niet veel ervaring meer te hebben op te beleggen op de beurs. Om het voor u makkelijker te maken om te kiezen uit de vele verschillende Binary Options Brokers heeft Gokk.nl voor u een top 3 samengesteld waarbij u veilig en vertrouwt kunt gokken op aandelen, valuta en grondstoffen. Binary Options vergroot voor iedere particulier de kansen om te beleggen, maar hoe werkt het eigenlijk?

Zoals bij de vele verschillende binary options het geval is, is het de bedoeling dat u als particulier de richting van de koers juist voorspelt. Er zijn twee mogelijkheden, u heeft het goed, of u heeft het fout. Alle Binary Options hebben een vervaltijd. Dit is de tijd van hoelang de binary options duurt. Bij de meeste binary options brokers kunt u kiezen uit vele verschillende vervaltijden waarbij u kunt kiezen uit einde dag, 1 uur, 30 minuten, 15 minuten, 5 minuten, 60 seconden. Mede door deze vervaltijd kunt u als particulier, zonder al te veel verstand van beleggen, flexibel gokken op de beurs. Er is altijd wel een moment waarbij je optimaal kan profiteren vaneen Binary Option.

Gokk.nl vindt het belangrijk om te melden dat u met hoge inzetten vaak met hoge risico’s samen gaat. Dit is ook het geval wanneer u met Binary Options handeld. Ook hiervoor is het verplicht om 18 jaar of ouder te zijn. Binary Options is ook een manier van gokken en we handelen hierbij volgens de Nederlandse Wet op Kansspelen. Wanneer u met de Binary Options een foute beslissing neemt, of de koers onjuist voorspelt kan het zijn dat u al uw inleg, of een groot deel heirvan kwijt bent. Probeer dus goed op te letten, en stel voor uw zelf grenzen. Zet niet meer in dan nodig is. Bij sommige Binary Options Brokers is het mogelijk om een Binary Option vroegtijdig af te sluiten. Hierdoor beperkt u uw verlies wanneer u ziet dat uw voorspelling onjuist is.

Binary Options Brokers

Wij zijn voor u vollop bezig om veilige en betrouwbare Binary Options Brokers te vinden. Wij hebben er een aantal gevonden, maar we zijn nog steeds bezig om voor onze bezoekers de beste deals te krijgen. In juli 2015 vindt u hier legale, veilige en betrouwbare Binary Options Brokers met de beste deals die wij voor onze bezoekers willen bieden. Wij wensen u in ieder geval veel speel plezier en bedankt voor het lezen. Hou deze pagina in de gaten!

Het nieuwe gokken: Gokken op binary

Minder bekend onder de Nederlandse gokkers, en eerder moest je hier een financieel expert voor zijn. Dat is nu niet meer nodig, want dit “online gokken” is in Nederland volledig legaal. Je gokt namelijk op de beurs, op binary! Deze vorm van gokken heet Binary Option. Wat je hierbij eigenlijk moet doen is gokken op de aandelen uit de echte ... Read More »

Online Gokken opeens legaal in Nederland!

Goed nieuws voor de personen die graag vanuit huis een gokje willen wagen. De ‘binaire opties’ zijn door een rechter in Rotterdam legaal verklaard, zo meldt Quotenet. Bij de aanschaf van een binaire optie gok je bijvoorbeeld op een Japanse yen die binnen een uur in waarde stijgt ten opzichte van de dollar of euro. Deze manier van gokken is ... Read More »

Scroll To Top