Online gokken: 3d videoslot Aliens, waarom klassiekers klassiekers zijn

Het had weinig gescheeld of de redactie van Gokk.nl had geen verslag meer kunnen doen. Als tegenwicht voor alle StarWars-promotie werden wij namelijk door Polder casino uitgenodigd om Aliens videoslot te spelen. Een prachtig vormgegeven 3d videoslot, gebaseerd op de Science Fiction Film Aliens uit 1986. Wij konden ons nog net losrukken van de buitenlandse wezens en doen verslag.

Online gokken: videoslot Aliens en de basiseigenschappen

Een prachtige introfilm leidt ons vanuit het buitenaardse naar deze videoslot. Aan de spacemuziek en angstaanjagende creaties is al te zien en te horen dat het een spannende avond wordt. Aliens is een echte Netent-exponent, want schitterend vormgegeven. De mededeling dat er liefst 570.000 munten te winnen zijn brengt ons weer met beide benen op aarde. De gokkast zelf bestaat uit vijf rijen met drie symbolen en 15 winlijnen.
Op het overzichtelijke dashboard van de Aliens videoslot vind je knoppen waarmee je de inzet per winlijn kan variëren van 1 tot 10 en de muntwaarde van 1 cent tot 1 euro. Als, van links naar rechts, de symbolen op een winlijn staan dan heb je prijs. Ook spaar je bij een gewonnen prijs om naar een bonuslevel te komen. Deze spaariconen zie je boven de rollen oplichten.
Erg makkelijk is de knop ‘auto’ (linksonder). Als je jouw inzet hebt bepaald kan je daar het aantal draaien aangeven dat de videoslot Aliens moet maken met die instellingen (minimaal 10 en maximaal 100). Ook kan je zo’n reeks met de ‘stop’knop weer makkelijk onderbreken.

Online gokken: videoslot Aliens en de diverse bonusgames

Zoals de meeste videoslots heeft ook de videoslot Aliens de ‘wilds’, ‘resipns’ en ‘multipliers’. Wat deze gokkast pas echt uniek maakt zijn de drie spellevels.
Zoals uitgelegd spaar je in het eerste (basis)spellevel The search icoontjes voor een volgend level. Dit level heet ‘The Search’ en tijdens dit level moeten er Aliens worden gedood. Dit is een eerste bonusgame die bestaat uit 2 delen. Bij iedere spin van de rollen wordt er een ‘overlay’ (winnende basiscombinatie) op de eerste drie rijen in het midden getoond. Elke rol is dus prijs en om (op de eerste drie rollen) en naast de overlay kunnen per draai extra winnende combinaties gemaakt worden. Na de draai wordt er een ander spel gestart dat automatisch een aantal ‘Ammo Clips’ (patronen) toekent. Deze heb je nodig om de Aliens te doden en zo een volgende spin te verdienen. Als je niet genoeg Ammo Caps meer hebt wordt je verslagen door de Aliens en keer je terug in het basisspel. Na 9 spins is dit level uitgespeeld en kom je in het hoogste spelniveau, The Hive.
The Hive heeft als doel de Queen Alien en haar eieren (Hive) te verslaan. Hiervoor krijg je vijf respins, 4 Ammo Caps en een granaat. In dit level wordt je continu aangevallen door Aliens en wordt de schade genoteerd op de Hives Health Meter. Lukt het jou om de Queen Alien en de Hives te doden? Dan krijg je een super bonusspin die 240 keer de inzet per munt maal gewonnen prijs uitkeert.

Nu Online Gokken

Comments are closed.

Scroll To Top