Copyright

Alle inhoud en teksten die u kunt vinden op de website van Gokk.nl, inclusief gegevens en afbeeldingen zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Alle rechten berusten bij Gokk.nl en het is dan ook niet toegestaan om zonder toestemming op een andere wijze te verveelvoudigen. Ook is het niet toegestaan om de website te framen.

Aansprakelijkheid

Ondanks dat wij continue zorg en aandacht besteden aan de samenstelling en indeling van onze website, om het voor de bezoeker zo overzichtelijk mogelijk te houden, en de gegevens die hierbij worden opgenomen, kunnen wij de juistheid en de volledigheid niet garanderen. Gokk.nl aanvaardt daarom ook geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, die komt door, of in verband kan worden gebracht met het gebruiken van onze website.

Verwijzing en links

Op onze website kun je een aantal links of banners tegen komen, deze dienen alelen ter informatie van de gebruiker. Wij van Gokk.nl geven dan ook geen enkele garantie voor de toegankelijkheid of voor de inhoud van de betreffende website waar de links of banners naar derde websites gaan. Wij zijn dan ook op geen enkele wijzen aansprakelijk voor de informatie of over het functioneren van de links of banners. Ook kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld door de informatie en afbeeldingen die op website(s) te vinden zijn waar de links naar doorverwezen worden.

Citeren en verwijzen

Citeren of verwijzen naar informatie op deze website is uitsluitend toegestaan in combinatie met bronvermelding (Gokk.nl) en een link naar deze website.

Comments are closed.

Scroll To Top