Power & Win gokkast

Power & Win gokkast

Power & Win, de beste combinatie voor een spannende gokkast! Fruits4Real zijn laatste spel heeft alle elementen die u nodig heeft. U kunt meer dan 4800 credits inzetten per draai. Hiermee kan je naar “credit crazy” gaan en de powermeter opvullen tot het ontploft! Overzicht De Power & Win is een gokkast met een basis …

Review Overview

Grafisch
Betalingen
Uitbetalingen
Registreren

Totaal

Summary : De beoordeling van Gokk.nl over de Power & Win gokkast

User Rating: Be the first one !
89

Power & Win, de beste combinatie voor een spannende gokkast! Fruits4Real zijn laatste spel heeft alle elementen die u nodig heeft. U kunt meer dan 4800 credits inzetten per draai. Hiermee kan je naar “credit crazy” gaan en de powermeter opvullen tot het ontploft!

Overzicht

De Power & Win is een gokkast met een basis spel en een bovenspel. Je kan kiezen tussen ieder spel – op voorwaarde dat u genoeg credits heeft. Het basis spel is een 3 rijen spel. Het bovenspel is een combinatie van een 3-rijen spel met 5 winlijnen en een 1/0 spel.

Prijzen

De prijzen die je kunt winnen in het basis spel staan aan de rechterkant van de 3 rijen bij het basisspel. De prijzen die je kunt winnen met het bovenspel staan aan de rechterkant van de 3 rijen van het bovenspel

Credits

De Creditmeter rechtonder geeft aan hoeveel credits u intotaal heeft. (huidig saldo + win saldo). Elke credit is 10 eurocent waard (in nepgeld wanneer u gratis speelt) of echt geld (wanneer u voor echt geld speelt). Wanneer u credits heeft staan in allebei de saldo’s, speel je eerst met uw credits van uw gewonnen saldo, voordat u speelt met uw huidige saldo.

Kies inzet

Voordat u op de “start” knop drukt, moet u eerst uw inzet kiezen. Er zijn 5 verschillende opties die u kunt kiezen.
1 credit per draai in het basis spel
5 credits per draai in het bovenspel
10 credits per draai in het bovenspel
20 credits per draai in het bovenspel
40 credtis per draai in het bovenspel

Speel het spel!

Wanneer u voldoende aantal credits heeft in de gewenste meter of bank, kunt u beginnen met spelen door te klikken op ‘START SAVE’. Je kan ook klikken op de grijze ‘AUTOPLAY’ functie. Hiermee gaat de gokkast automatisch spelen en kunt u ondertussen iets anders doen.
Let er wel op, dat wanneer het automatisch spelen is geactiveerd, dat het spel alleen zal stoppen wanner u de ‘AUTO PLAY’ deactiveerd of wanneer de credits in de meter op zijn.

Basis spel

Om een prijs te winnen in het basis spel, heeft u een winnende combinatie nodig van symbolen die naast elkaar staan op de middelste lijn.

Bovenspel

Om het bovenspel te kiezen, moet je klikken op de ‘CHOOSE BET’ knop en vervolgens op de ‘START’ knop. Als je één keer op de ‘CHOOSE BET’ knop klikt ziet u het bovenspel en het ‘BET 5’ deel oplichten. Hiermee kunt u spelen met 5 credits per draai in het bovenspel. Als u nog een keer op de ‘CHOOSE BET’ knop klikt ziet u dat de ‘BET 10’ deel oplicht. U kunt nu spelen met 10 credits. Wanneer u met 20 credits wilt gaan spelen klikt u nog eens op deze knop. Dit geldt hetzelfde voor als u met 40 credits wilt gaan spelen. Wanneer u hierna nog eens op de ‘CHOOSE BET’ knop klikt gaat u terug naar het basisspel

Comments are closed.

Scroll To Top