De beste gokkasten van Booming Games

Booming Games

Booming Games zal in 2019 zijn eerste lustrum vieren. Het bedrijf is in 2014 opgericht en het kantoor kun je zoals zoveel iGaming bedrijven op Malta vinden. Booking games vindt het belangrijk om innovatieve en hoog kwalitatieve spellen te lanceren. Ze maken hierbij gebruik van de kennis van gevestigde namen binnen de business.

Er zijn op dit moment zo’n 50 gokkasten van Booming Games bij online casino’s te vinden. Ze geven zelf aan dat ze eruit springen vanwege de unieke interfaces en het hoge entertainment level van de thema’s en karakters.

Wat kost gokken jou? Stop op Tijd. 18+

Gesuikerde skulls en Romeo

Sugar Skulls slot

Wij zijn wel nieuwsgierig wat er van deze unieke verkooppunten overblijft als we een spel van Booming Games gaan spelen. Met een volledig willekeurige selectie werd het eerste spel dat we gingen proberen Sugar Skulls. Dit slot maakt de belofte gelijk al waar. Het heeft een simpele opzet en de interface is kleurrijk.

We vinden er gezellige, gesuikerde doodhoofdjes met een leuk muziekje op de achtergrond. Er zijn wilds en free spins zoals we gewend zijn. Maar het is inderdaad het thema en de karakters die dit spel een uniek gevoel geven. Daarmee maken ze hun verkooppunten echt waar. Wij vinden Sugar Skulls ook één van de beste gokkasten van deze aanbieder.

Booming Games noemt meer onderwerpen als hun speerpunten. Hiervan zijn er enkele interessant voor spelers, waar wij ook op in zullen gaan. Zo werken alle spellen net zo goed mobiel als op een desktop of laptop. Dit hebben wij getest met het spel Romeo. Eerst hebben we het op de laptop gespeeld en daarna nog even mobiel. Dit spel werkt zoals beloofd op beide apparaten even goed. Dit is het tweede spel van deze provider dat we spelen. Waar Sugar Skulls al aanspreekt tot vrouwen is dat bij Romeo nog meer. In dit spel zijn de symbolen een man en een vrouw en de overige symbolen de wijze waarop de dame het hof gemaakt wordt. De muziek is heerlijke ballroom dans muziek. Wie wil er nou niet door Romeo versierd worden.

Bonus spins campagnes

Cheeky Monkeys Slot

Ze geven zelf aan veelvuldig gebruik te maken van Bonus spins campagnes. Het is ook mede daarom dat je bij de lancering van een nieuwe gokkast op free spins kan rekenen. Zoals het geval was bij hun meest recente lancering van Cheeky Monkeys.

Dit spel speel je in een grappig aapachtige omgeving met meer rollen dan we gewend zijn en mooie multipliers. De enige kanttekening die we kunnen plaatsen zijn de 10 lijnen. De features die we kunnen vinden is de extra rol, tot 5 x multipliers, interactieve symbolen en free spins. Dat maakt die ene kanttekening echt wel goed.

Als we naar de features kijken is die 6e rol natuurlijk het eerste wat positief opvalt. Op deze rol hoeven we er geen extra symbolen bij te combineren. Hier zien we alleen multipliers, interactieve symbolen en free spin iconen. Het interactieve symbool is een gouden aapje en deze zal je inzet 10 keer uitbetalen als hij getriggerd wordt. In dit spel is weer een mooie combinatie van een goed doordacht thema met grappige accenten terug te vinden. Waar we de andere 2 spellen vooral voor vrouwen geschikt vonden is dit echt een uniseks spel.

De beste games van Booming Games

Iedere spelprovider heeft meestal een game die bij iedereen favoriet is. Een spel dat we allemaal kennen en ook wel eens spelen. Bij Booming Games is dat toch lastiger. De kwaliteit van de spellen is dusdanig hoog dat iedere speler zich hier in kan vinden. In veel van de spellen hebben ze wel een vleugje humor verwerkt. Zoals bijvoorbeeld in The King Panda waar een pandabeer verkleed als Elvis het hoofd karakter mag zijn.

Toch is het ons gelukt om een top 3 samen te stellen. Deze ziet er wat ons betreft als volgt uit

  1. Cheeky Monkeys
  2. Monster Munchies
  3. Revolution

Deze 3 spellen hebben de echte Booming Games kenmerken in zich. Ze zijn heel goed op mobiel en desktop te spelen. Het spel is van hoogstaande kwaliteit met leuke, interessante features. De thema’s en karakters zijn origineel en er zit humor in.

Wij worden blij van het spelen van spellen van Booming Games. Het is leuk om te zien dat in een markt die behoorlijk verzadigd is, een spelprovider toch origineel uit de hoek kan komen! Zij zijn niet groter uit gaan pakken, maar hebben oog voor detail. Als hoog kwalitatieve gokkasten, met humor en leuke features iets voor jou zijn, dan zou Booming Games zo je favoriete aanbieder kunnen worden.

Comments are closed.

Scroll To Top