Gokken op Cricket

Het wedden op cricket is erg bekend. Na de Olympische Spelen en het Wereldkampioenschap voetbal is het Wereldkampioenschap cricket het derde grote evenement ter wereld. Daarom dus een mooie gelegenheid om te gaan wedden op cricket. Er zijn heel veel mogelijkheden om op toernooien en wedstrijden te wedden. Ook in ons land wordt cricket beoefend. Om de tijd te beperken worden de er eendaagse wedstrijden gespeeld.

Wat kost gokken jou? Stop op Tijd. 18+

Voor de sport cricket is de Internationale Cricket Council dit is een overkoepelende organisatie. De ICC organiseert de testwedstrijden en de eendaagse internationale wedstrijden. Er zijn binnen de ICC drie niveaus van lidmaatschap. Dat zijn de Full Member, hier zitten de spelers in van de grote landen. De Associate Member , hier zitten de landen in waar cricket erkend in. En dan heb je nog de Affiliate Member, hier zitten de landen in waar cricket nog in ontwikkeling is.

Je kan wedden op een klassieke wedstrijd van cricket The Ashes. Deze wedstrijd wordt zo genoemd omdat de testwedstrijden tussen Engeland en Australië door Australië werd gewonnen twee jaar na de allereerste partij die er werd gespeeld. Daarvoor won Engeland de partijen.

Australië gaf toen voor de grap een urn met daarin de as van een bail mee aan de Engelse bond. Ook kan je wedden op het derde sportevenement van cricket, het wereldkampioenschap. Dit sportevenement heeft de meeste toeschouwers. Zowel in de stadions als thuis voor de televisie. Daarom wordt er veel gewed bij het Wereldkampioenschap cricket. Cricket wordt niet meer op de Olympische Spelen gespeeld. Daarom is het Wereldkampioenschap zo geliefd. Net als de Olympische Spelen wordt het Wereldkampioenschap cricket ook om de vier jaar gehouden.

Je kan bij verschillende Sportsbooks wedden op cricket. De Sportsbooks zetten alle wedstrijden op een rijtje waardoor het wedden op cricket makkelijker is.

Wat kost gokken jou? Stop op Tijd. 18+

Je kan wedden op cricket uitslagen van de wedstrijden op het Wereldkampioenschap, de testwedstrijden en de eendaagse wedstrijden. Het is goed om je in de sport cricket te verdiepen voordat je gaat wedden. Ook kan je wedden op het moment als de wedstrijd nog gespeeld wordt dit heet live wedden. Je moet wel een speelaccount aanmaken voordat je gaat wedden op cricket. Zonder account kan je niet gaan wedden. Een speelaccount kan je aanmaken bij Sportsbooks. 

Comments are closed.

Scroll To Top