Gokken op Darts

Zoals op zoveel sporten, kunt u ook gokken (of wedden) op darts. Ook bij gokken op darts dient u een spelersaccount te hebben, omdat u geld dient in te zetten. Als u een account hebt met geld erop kunt u direct gaan gokken. U kunt op veel verschilende mogelijkheden wedden. U kunt bijvoorbeeld voorspellen wie het PDC WK wint, maar u kunt ook wedden op andere toernooien. Bij de site van uw bookmaker kunt u een bepaald toernooi uitkiezen, en wanneer u dit gedaan heeft kunt u bijvoorbeeld voorspellen wie het toernooi wint, wie de 9 darter gaat gooien of op een enkele wedstrijd inzetten.

Als u gaat inzetten op een speler (toernooiwinnaar, 9 darter, etc.,) ziet u op de sites van bookmakers de noteringen voor bepaalde spelers. Een notering is het bedrag dat u krijgt per ingezette euro. Een voorwaarde voor de uitbetaling is natuurlijk wel, dat de speler waarop u ingezet heeft ook wint. De notering kan erg verschillen per speler. Als de kans groot wordt geacht dat een speler wint (zoals Phil Taylor in het PDC 2015) is de notering een stuk lager dan wanneer u bijvoorbeeld wed op Bunting of Van Barneveld. De noteringen varieren van rond de 3 euro tot meer dan 20 euro.

Een voordeel aan wedden op het WK darts is, dat deze georganiseerd worden door de bekende bookmakers van William Hill. Omdat zij het WK organiseren, zijn er bij William Hill talloze mogelijkheden om te wedden op dit toernooi. Maar natuurlijk zijn er ook nog andere bookmakers waar u kunt wedden op de dartswedstrijden zoals Mybet en Unibet. Er zijn veel verschillende toernooien waar u op kunt wedden. De grootste is natuurlijk het PDC wereldkampioenschap, gesponsord door William Hill. Verder zijn er nog tal van andere toernooien, zoals de Premier League, UK open, het Europees kampioenschap en de Grand Slam.

Het handige aan online gokken op darts, is dat u volledig zelf kunt bepalen hoeveel geld u inlegt. U kunt inleggen vanaf 1 euro, met een mogelijke uitbetaling van ongeveer 3 tot 25 euro, maar u kunt ook voor de grote bedragen spelen. Bij de meeste bookmakers gelden er eigenlijk geen limieten, dus u kunt ook voor duizenden euro’s inzetten, en als u dan juist heeft gewed, valt er flink wat geld te verdienen! Net als bij de meeste sporten waar op gegokt wordt, kunt u op de sites van bookmakers de dartwedstrijden ook live kijken. U heeft een spelersaccount nodig waar geld op staat, om in te kunnen loggen, maar u hoeft niet per se te gokken om een dartwedstrijd via de livestream te kunnen kijken. Er zitten dus verder geen veplichtingen aan verbonden.

Als u begint met gokken op darts, is het verstandig om te beginnen met niet te hoge inzetten. Vele ervaren gokkers zetten hoge bedragen in, maar zij weten precies wie de meeste kans maken, en veriezen vaak maar weinig geld. Als gemiddelde dartsfan of liefhebber kunt u beter langzaam opbouwen, zodat het risico niet ineens zo groot is, maar u eerst kunt uitproberen hoe het gokken op darts werkt.

Nu Online Gokken

Comments are closed.

Scroll To Top