Gokken op de Beurs

Update: Gelukkig zijn Binary options niet meer legaal op de Nederlandse markt. Het voorspellen van Beursbewegingen is enigszins te doen, Binary Options zijn zo goed als niet te voorspellen tegen steeds slechter wordende “odds”.

Het nieuwe online gokken, noemen we het. Maar dan legaal volgens de kansspelautoriteit. Binary Options, misschien heeft u er al van gehoord, maar lang nog niet iedereen. Voorheen was het populair bij de Russen en Israëliërs, maar nu begint het in Nederland ook steeds bekender te worden. Het is een nieuwe manier van online gokken, maar wat is het eigenlijk? Wat houdt heel dat Binary Options in? Voorheen moest u een financieel expert zijn om te handelen op de beurs. Nu kan dit zonder enige kennis. Met de komst van Binary Options is het mogelijk voor iedereen om te gokken op de beurs. U gokt dus eigenlijk op aandelen, valuta, grondstoffen, indexen en andere merken die op de beurs staan.

Wat u doet bij Binary Options, is gokken op de beurs, en dit is eigenlijk heel zwart wit. Want u heeft twee opties, gaat de koers omhoog, of zal deze dalen? Ook kunt u het tijdbestek invullen. Bijvoorbeeld: Goud zal binnen een uur zakken van waarde. Dit heeft u goed, of heeft u fout. Eigenlijk hetzelfde als gokken op online roulette, wanneer u op zwart of rood inzet, maar dan het voordeel voor de bank bij Binary Options weg, want bij Roulette is er nog een nul in het spel.

Gokken op de beurs was vorig jaar, of twee jaar geleden alleen nog maar mogelijk wanneer u een financieel expert was. U moest goed geleerd hebben om te handelen op de beurs. Met te komst van Binary Options is dit flink veranderd, en is het voor iedereen nu eigenlijk mogelijk om te gokken op de beurs. U hoeft geen kapitaal te hebben, u kunt het al wanneer u maar honderd euro heeft. U heeft niet veel nodig om in te zetten op een valuta, index of grondstof.

Het voorspellen van de Beurs

Zoals we hierboven al hadden uitgelegd, hoeft u geen ervaring te hebben met de beurs. Wanneer u van een gokje houdt, is dit een perfect oplossing wanneer u zich ook gelijk wilt verdiepen in de economie van de wereld. Echter is het gewoon voorspellen van wat de koers van een product, grondstoffen, aandelen etc gaat doen. Volgens specialisten valt dit onder online gokken, omdat niemand de uitslag van te voren weet. De kansspelautoriteit ziet dit niet, en accepteert deze manier van online gokken dus. U kunt dus gewoon legaal gokken op de beurs!

Bij Binary Options kunt u zelf een vervaltijd kiezen. Dit is simpelweg hoelang de Binary Option duurt. U kunt dit zelf instellen en kiezen uit een minuut, 5 minuten, 15 minuten, 30 minuten, een uur of einde dag. Dit is helemaal aan uzelf. Wanneer de Binary Option verloopt, en u heeft het goed, ontvangt u dus geld van de aanbieder. Wanneer u het fout heeft, verliest u alles. U kunt niet gelijk spelen.

Veel Nederlandse beleggers gaan gebruik maken van de Binary Options. Het succes is vooral te zien aan de gigantische groei, en de vraag in Nederland om Binary Options. Stockpair is sinds 2011 ook flink gegroeid, en is hiermee de grootste Binary Options aanbieder van de wereld. 

Comments are closed.

Scroll To Top