Gokken op Handbal

Wedden op handbal is net zo populair als andere sporten. In Nederland als zowel in Europa is handbal een zeer grote sport. In Nederland zijn verschillende competities maar op handbal wedden wordt in de hoogste competities gedaan. De eredivisie is de hoogste competitie. Dan volgt de Eerste Divisie en daaronder de Hoofdklasse gevolgd door de Regioklasse en daaronder heb je de lagere klassen. Al deze klassen vallen in Nederland onder de organisatie het Nederlands Handbal Verbond, het NHV.

Buiten de Nederlandse competities heb je ook de Bundesliga. Daar kunnen ook weddenschappen op handbal worden gedaan. De Beneluxliga is een competitie tussen landen België, Nederland en Luxemburg.

Er zijn ook grote internationale handbal toernooien. De meeste weddenschappen zijn ook op zulke grote toernooien. De Olympische Spelen is één van de belangrijkste internationale handbaltoernooi. Na de Olympische Spelen heb je de Wereldkampioenschappen die worden door de Internationale Handbal Federatie georganiseerd. De EHF organiseert ook toernooien voor clubteams. Hier wordt ook vaak op gewed. Je volgt een speler of team en wedt dan op hen als ze handbalwedstrijden spelen.

Er zijn vier belangrijke toernooien. De EHF Champions League hier wordt vaak op een grote Europese handbalclub gewed. Je hebt dan de EHF Bekertoernooi voor bekerwinnaars, de EHF Cup en de EHF Challenge Cup. Voordat een toernooi begint wordt een lijst getoond waarop staat welke posities de lande staan. De eerste twee beste landen mogen ieder drie teams mee laten doen. De nummer drie tot en met zes ieder land twee teams. De landen daarna maar één team. Dit zijn de nummers zeven tot en met eenendertig.

Dit is bij de EHF Champions League voor mannen. Bij vrouwen mogen maar de beste vierentwintig landen meedoen. Hier mogen de eerste zeven beste landen met twee teams meedoen aan een toernooi. Verder is de opzet bij de EHF Bekertoernooi voor mannen en vrouwen gelijk. Alleen bekerwinnaars mogen aan dit toernooi meedoen. Het wedden op de EHF Cup en de EHF Challenge Cup is minder omdat dit mindere toernooien zijn.

Als je wilt wedden op handbal dan kan je dat doen bij online Sportsbooks. Die zijn er om alle handbalwedstrijden per land en per competitie op een rijtje te zetten. Ook kan je hier apart op zien de eindtoernooien zoals de Olympische Spelen, de Wereldkampioenschappen en de Europese kampioenschappen zodat je heel snel kan wedden op handbal wedstrijden. Kijk daarom op de websites van Unibet en 888. Dat zijn erg bekende , betrouwbare en veilige Sportsbooks die wedden op handbal aanbieden.

Je kunt altijd handbal wedden omdat je namelijk ook live kunt wedden. Je kan dus steeds op handbal uitslagen wedden terwijl de wedstrijd al bezig is. Je kan wedden op handbaluitslagen met je PC maar ook met je mobiel als daar ook internet op hebt. Je moet wel een speelaccount aanmaken bij de Sportsbooks anders kan je geen weddenschap afsluiten. Deze zijn gratis. Meestal krijg je ook een welkomstbonus. Sportsbooks helpen je ook als je op handbalwedstrijden gaat wedden. Bij Unibet en 888 kan je met iDeal betalen Dit is in Nederland de meest veilige en betrouwbare manier van geld te storten op je account. Je kan het ged gelijk gebruiken om te wedden. Ook kan je bij Unibet en 888 betalen met Neteller. Veel succes en plezier met het wedden op handbal bij deze Sportsbooks.

Nu Online Gokken

Comments are closed.

Scroll To Top