Gokken op Handbal

Wedden op handbal is net zo populair als andere sporten. In verschillende landen in als Europa is handbal een zeer grote sport. Op handbal wedden wordt in de hoogste competities gedaan.

Wat kost gokken jou? Stop op Tijd. 18+

Er zijn verschillende grote internationale handbal toernooien. De meeste weddenschappen zijn ook op zulke grote toernooien. De Olympische Spelen is één van de belangrijkste internationale handbaltoernooi. Na de Olympische Spelen heb je de Wereldkampioenschappen die worden door de Internationale Handbal Federatie georganiseerd. De EHF organiseert ook toernooien voor clubteams. Hier wordt ook vaak op gewed. Je volgt een speler of team en wedt dan op hen als ze handbalwedstrijden spelen.

Er zijn vier belangrijke toernooien. De EHF Champions League hier wordt vaak op een grote Europese handbalclub gewed. Je hebt dan de EHF Bekertoernooi voor bekerwinnaars, de EHF Cup en de EHF Challenge Cup. Voordat een toernooi begint wordt een lijst getoond waarop staat welke posities de lande staan. De eerste twee beste landen mogen ieder drie teams mee laten doen. De nummer drie tot en met zes ieder land twee teams. De landen daarna maar één team. Dit zijn de nummers zeven tot en met eenendertig.

Dit is bij de EHF Champions League voor mannen. Bij vrouwen mogen maar de beste vierentwintig landen meedoen. Hier mogen de eerste zeven beste landen met twee teams meedoen aan een toernooi. Verder is de opzet bij de EHF Bekertoernooi voor mannen en vrouwen gelijk. Alleen bekerwinnaars mogen aan dit toernooi meedoen. Het wedden op de EHF Cup en de EHF Challenge Cup is minder omdat dit mindere toernooien zijn.

Wat kost gokken jou? Stop op Tijd. 18+

Als je wilt wedden op handbal dan kan je dat doen bij online Sportsbooks. Die zijn er om alle handbalwedstrijden per land en per competitie op een rijtje te zetten. Ook kan je hier apart op zien de eindtoernooien zoals de Olympische Spelen, de Wereldkampioenschappen en de Europese kampioenschappen zodat je heel snel kan wedden op handbal wedstrijden. 

Je kunt altijd handbal wedden omdat je namelijk ook live kunt wedden. Je kan dus steeds op handbal uitslagen wedden terwijl de wedstrijd al bezig is. Je kan wedden op handbaluitslagen met je PC maar ook met je mobiel als daar ook internet op hebt. Je moet wel een speelaccount aanmaken bij de Sportsbooks anders kan je geen weddenschap afsluiten. 

Comments are closed.

Scroll To Top