De beste Random Runner alternatieven

Random Runner SimbatAls je van gokkasten houdt en uit Nederland dan is er een specifiek spel waar je ongetwijfeld bekend mee bent. De Random Runner slot is al jarenlang super populair onder het Hollands publiek… En daar lijkt ook geen verandering in te komen.

Het is een relatief simpel spel, maar enorm leuk en hij biedt voldoende winkansen. Er is alleen een probleem. Deze online gokkast is namelijk offline gehaald door de ontwikkelaar!

Inderdaad, Simbat heeft ervoor gezorgd dat dit spel niet langer voor echt geld gespeeld kan worden op het internet. En dat zorgt natuurlijk direct voor een enorm gemis.

Kan deze gokkast vervangen worden?

Er is tenslotte niets dat de originele Random Runner slot kan vervangen. Of toch wel? Er bestaan onvoorstelbaar veel verschillende gokkasten die je op het internet voor echt geld kunt spelen. Die komen in alle soorten en maten, wat betekent dat er ongetwijfeld een passende vervanger tussen zal zitten.

Bezoek Betcity Casino en Sports

Naast deze titel die niet langer beschikbaar is zijn er nog veel meer klassieke fruitkasten. Die hebben in veel gevallen een identieke opzet en vaak zelfs een vergelijkbare naam. En als jij op zoek bent naar de beste Random Runner alternatieven dan ben je hier aan het goede adres!

Liefhebbers van de betreffende slot zullen op zoek moeten gaan naar een nieuwe favoriet. Nu bestaan er opmerkelijk veel spellen die in hetzelfde genre passen, maar die zijn natuurlijk niet allemaal even goed als de oorspronkelijke Random Runner gokkast van Simbat.

De meest geschikte opties zal ik daarom onder elkaar vermelden. We zullen ons hierbij beperken tot een zeer strenge en een zeer gelimiteerde selectie. Zo besparen we jou de tijd en moeite om de beste Random Runner alternatieven uit de lijst te filteren.

De andere Random Runner slot

Random Runner StakelogicEr is een relatief jong bedrijf uit Nederland dat een ander leuk spel heeft gemaakt. Nu heet hij toevallig ook Random Runner en hij ziet er bijna hetzelfde uit als het origineel… Alleen is het absoluut geen kopie. De Random Runner slot van Stakelogic gebruikt exact dezelfde symbolen, een zeer vergelijkbaar uiterlijk en spelfuncties welke grotendeels overeenkomen met de gokkast van Simbat. Zo heb je bijvoorbeeld nog steeds twee speelschermen welke los van elkaar worden weergegeven. Maar in dit geval werken die net wat anders.

In het origineel moet je munten winnen in het ene spel om ze vervolgens mee te nemen naar het andere spel. Dat is het. Bij de versie van Stakelogic krijg je de optie om alleen in te zetten op scherm 1, op scherm 2 of op allebei tegelijk. Dat betekent dus dat je met iedere inzet twee speelschermen tegelijkertijd kunt laten draaien!

Geef Random 4 Runner een kans

Vind je de bovenstaande insteek stiekem best wel leuk? Dan kan je ook nog een stapje verder gaan en de Random 4 Runner proberen! Die is tevens ontwikkeld door Stakelogic en het is eigenlijk een aangepaste versie van hun Random Runner slot.

Je krijgt hier tevens zes rollen met symbolen naast elkaar te zien, net als bij het origineel. Het is alleen zo dat die niet zijn opgedeeld in twee aparte speelschermen. Hier zijn alle zes de rollen met elkaar verbonden, wat betekent dat je hetzelfde spel praktisch gezien met wel vier schermen van drie bij drie kunt spelen.

Random Winner en Mega Joker

Vergelijkbaar met de bovenstaande Random Runner alternatieven is de Random Winner Triple Play slot. Dit is een exclusief spel welke niet overal gespeeld kan worden. Hij is eigenlijk exact hetzelfde als Random Runner van Stakelogic, maar dan met een kleine aanpassing. In plaats van twee schermen heeft hij er drie. Dat is het. Is het de moeite waard om het internet af te zoeken voor deze versie? Dat laten we geheel aan jou.

Mega JokerEen spel dat je wel bijna overal terug kunt vinden is Mega Joker van Netent. Dat is net als de originele titel van Simbat een klassieke fruitkast. Je kunt dus zoals gewoonlijk winnen in het basis spel en je winsten meenemen naar het tweede scherm. Bij dit alternatief zijn je winkansen zelfs aanzienlijk hoger, terwijl je ook nog eens op ieder willekeurig moment tegen een flinke jackpot kunt aanlopen.

En als jij je zonder meer wilt beperken tot de klassieke insteek dan is Mega Joker dus wellicht de beste keuze voor jou.

Comments are closed.

Scroll To Top