Wedden op de Masters of Darts 2016

Wedden op de Masters of Darts 2016

Darts is in Nederland erg populair geworden door Raymond van Barneveld. Nu is darts nog populairder vanwege de vele dartstoernooien en vooral de laatste jaren in Nederland door Michael van Gerwen (Mighty Mike). Van Gerwen heeft vorig jaar ( 2015) bijna alles gewonnen. Hij is de nummer één van de wereld. Het wedden op darts is daarom erg in populariteit gestegen. Het was in Engeland altijd al één van de favoriete sporten maar ook in Nederland is darts nu op het moment ook één van de favoriete sporten waar veel op wordt gewed.

Je kan een heel jaar door wedden op darts. Er zijn zoveel dartstoernooien en er komen er steeds meer bij. De grootste dartstoernooien komen live op televisie. De andere wat mindere toernooien kan je bekijken via livestreams. Deze worden vaak gratis aangeboden. PDC is de grootste dartsbond. De PDC ziet darts dan ook als topsport en als vermaak voor publiek en kijkers. Daarom zijn vooral de PDC toernooien spectaculair. De sfeer wordt bepaald door lichtshows, rumoerig publiek en veel bier.

Wedden op darts

Als je wilt gaan wedden op darts dan doe je dat via een online bookmaker. Een bookmaker is een andere term voor gokkantoor. Een bookmaker schat in wat de kans is dat een bepaald resultaat werkelijkheid kan worden. Daar wordt een notering of odd aangekoppeld. De afgelopen jaren waren Michael van Gerwen, Phil Taylor de beste darters. Michael van Gerwen is in elk toernooi waar hij speelt de grote favoriet. In 2015 heeft Gary Anderson twee belangrijke dartstoernooien gewonnen. WK darts 2015 en de Premier League Darts. De favorieten voor de Masters of Darts 2016 zijn voor vele bookmakers dan ook als volgt op 1 Michael van Gerwen, 2 Gary Anderson, 3 Phil Taylor, 4 Adrian Lewis en op 5 Peter Wight.

Het is wel zo dat vooral in kortere dartswedstrijden elke darter kan winnen van de ander. De bekende darters die in een korte wedstrijd goed scoren zijn Dave Chisnall, Peter Wright, Kim Huybrechts en Vincent van de Voort. Dus is het wel belangrijk voordat je gaat wedden op darts je verdiept in de darters hoe hun vorm is , lichamelijke conditie, wat er in hun privéleven zich afspeelt en welke toernooi er wordt gespeeld. Lange partijen of zeer korte matches. Als je gaat wedden op darts krijg je voor iedere euro die je bij een juiste voorspelling hebt ingezet het bedrag terug die als notering achter de naam staat. Stel dat Michael van Gerwen een notering van 2.70 heeft om te winnen dan krijg je als je geld hebt ingezet op Michael van Gerwen 2,7 keer je ingezette geld terug. Heb je tien euro ingezet dan krijg je zevenentwintig euro terug.

Live wedden op darts

Je kan tijdens de Masters of Darts 2016 ook live wedden. Je kan dan nog geld inzetten terwijl de dartswedstrijd al is begonnen. Je kan de wedstrijd via een gratis live stream volgen waardoor je snel kan reageren op nieuwe spelsituaties en tussenstanden. De noteringen worden constant aangepast tijdens de wedstrijd. Je kan als je op darts filtert in één oogopslag alle partijen die je live op de stream kan bekijken zien.

Alle toernooien worden uitgezonden zowel de grote als kleiner toernooien. Je kan dan wekelijks de bij ons bekende Nederlandse darters Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, Vincent van de Voort, Benito van de Pas, Jan Dekker en Jelle Klaasen zien darten. Je hebt tijdens het wedden op darts vaak met Engelse termen te maken zoals Outright Betting : wie wint het toernooi, Match Betting: wie wint een bepaalde partij, Set Betting: de exacte uitslag van een partij, Highest Checkout: welke darter de hoogste uitgooi heeft gemaakt, Player to Score Most 180’s: welke darter het hoogste aantal 180ers heeft gegooid.

Geld inzetten op darts

Voordat je geld gaat inzetten op darts moet je wel eerst een spelersaccount aanmaken. Zodra je voor het eerst geld stort krijg je vaak bij online bookmakers een welkomstbonus of eerste stortingsbonus die je gelijk kunt gebruiken om te wedden. Als je eenmaal heb gestort ga je kijken op welk dartstoernooi je wilt inzetten. De eerst aankomend dartstoernooi is de Masters of Darts 2016. Er zijn hierin veel inzetmogelijkheden. Elke mogelijke uitkomst wordt gekoppeld aan een notering. Klik op zo’n notering om in te zetten. Daarna vul je het bedrag in wat je wilt inzetten en op het wedstrookje verschijnt een overzicht van je weddenschappen. Er staat ook bij de mogelijke uitbetalingen.

Als je wilt gaan wedden op darts dan kan je dit het beste doen bij de bekendste , betrouwbaarste en veiligste online bookmakers. Bij hun ben je gegarandeerd dat je gehele winst snel wordt uitbetaald. Kijk daarom op hun websites om te wedden op het toernooi Masters of Darts 2016

Update: De Bookmakers zijn helaas niet meer toegankelijk voor Nederlandse spelers.

Nu Online Gokken

Comments are closed.

Scroll To Top