Gratis Krasloten

Het klinkt misschien raar, maar u kunt meedoen aan spellen die gratis krasloten aanbieden, en tegelijkertijd kunt u toch geld verdienen. Normaal betaalt u natuurlijk voor deze online krasloten, maar als nieuwe speler krijgt u soms een aanbieding waarbij u gratis krasloten of speelgeld ontvangt, en dit kan wel uitbetaald worden. Zo kunt u als speler ervaren hoe leuk het is om krasloten te spelen, en u kunt ook gelijk geld verdienen. Als het niks is stopt u ermee, maar blijkt het iets te zijn wat u wel leuk vindt, of misschien bent u er wel erg succuesvol in, dat kunt u natuurlijk doorgaan met spelen en overstappen naar de betaalde versie van online krasloten.

Naast het aanbieden van gratis krasloten voor beginnende spelers, is er ook nog een andere vorm van promotie, en dat is de 100% bonus bij krasloten; dit betekent dat het uitbetaalde bedrag verdubbeld wordt wanneer u winst heeft, ook leuk natuurlijk!

Als u liever geen geld uitgeeft aan deze spellen, ook niet na de beginnersaanbieding, is er vaak nog de mogelijkheid om te spelen in de beginnersmodus. Hier kunt u blijven spelen, zonder dat u hoeft te betalen, u krijgt dan ook geen geld wanneer u wint. Een vereiste hiervoor is wel, dat u zich registreert via een spelersaccount bij een online casino, hetzelfde geldt natuurlijk wanneer u verder wilt spelen voor echt geld.

De online krasloten kunnen erg gunstig uitpakken voor u. Meestal heeft u bij een op de 3 keer krassen al winst. Dit kan varieren van een klein bedrag, bijvoorbeeld 5 euro, tot een bedrag van 10.000 keer de inzet! Deze uitbetalingen liggen een stuk hoger dan bij de originele kartonnen krasloten. U moet natuurlijk wel onthouden dat er ook een kans is dat u geld verliest, maar wanener u met gratis ontvangen speelgeld speelt is het risico om te verliezen natuurlijk minder erg dan wanneer u zelf geld inlegt voor de online krasloten.

Of u nou gratis wilt spelen, of echt geld in wilt zetten, het is van groot belang om te weten hoe het werkt om te spelen met een spelersaccount. Zoals hierbovenn vermeld, is het ook nodig om een spelersaccount aan te maken wanneer u gratis wilt spelen. Als u online krasloten wilt gaan spelen, maar geen geld wilt inzetten, moet u alsnog een spelersaccount hebben zodat uw gratis speelgeld hierop gestort kan worden, en u dit speelgeld kunt inzetten bij spellen. Het geld wat u wint wordt hier dan natuurlijk ook op gestort.

Ook wanneer u gebruikt maakt van de beginnersmodus is het nodig om een spelersaccount te hebben, voor het geval dat u later besluit toch van de betaalde versie gebruik te gaan maken. U kunt dat gelijk verderspelen, u hoeft dan alleen nog maar geld naar uw spelersaccount over te maken zodat u dit kunt inzetten tijdens het spelen.

Als u nog twijfelt of u wel met online krasloten wilt gaan spelen, is het gratis spelen zeker aan te raden! U ervaart zo het gevoel, komt erachter of u er goed in bent en u kunt natuurlijk al geld verdienen.

Nu Online Gokken

Comments are closed.

Scroll To Top