iDeal Bingo

Bingo heeft met de komst van online bingo een andere groep mensen aangesproken. Vroeger werd bingo gespeeld door oudere meestal gepensioneerde mensen. Meestal waren het ook vrouwen. Nu wordt bingo door jong en oud gespeeld.

Wat kost gokken jou? Stop op Tijd. 18+

Wij raden Slingo aan, dit is een MIX tussen slots en Bingospellen.

Bingo is gewoon een geweldig spel en wordt in een online bingo room gespeeld. Nederlanders spelen graag bingo. In de vele bingo hallen of bingo kantines spelen iedere dag duizenden mensen bingo. Het grote nadeel van deze bingo hallen en bingo kantines is dat er maar een maximaal bedrag aan prijzengeld per week weggeven mag worden.

Online bingo spelen in de iDeal Bingo Rooms is ten eerste veel goedkoper. Je speelt al voor 0,10 cent per bingo kaart en ten tweede zijn de prijzen die je bij iDeal Bingo Rooms kunt winnen vele malen groter als bij de bingo hallen en bingo kantines. Het zijn prijzen van vele duizenden euro’s. Je kan online bingo spelen met vele andere bingo spelers in één van de iDeal Bingo Rooms. Je kan met een ingebouwde chat functie de andere spelers beter leren kennen. Alle soorten mensen spelen online bingo en ervaren online bingo als een geweldig spel waar je veel mee kan winnen.

Bij online bingo leverde het geld storten voor vele mensen problemen op waardoor men het meestal maar niet speelde. Vanaf de online Bingo Rooms iDeal hebben als betaalmiddel spelen iedere dag honderden mensen online bingo bij één van deze iDeal Bingo Rooms. Deze bingorooms stellen hoge eisen aan de veiligheid van hun spelers. iDeal is in Nederland een heel bekend en veilig betaalmiddel. Binnen enkele minuten staat je geld op je spelersaccount en kan je gelijk meespelen.

iDeal is heel belangrijk bij online gokken maar in het bijzonder voor online bingo. Vroeger moest er geld overgemaakt worden met een credit card en pas als de bank er mee akkoord ging kon het nog wel dagen duren voordat je geld op je spelersaccount stond. De Nederlandse Banken vonden dat het betalen op internet makkelijker en sneller moest kunnen. Uiteindelijk kwamen ze met het betalen via iDeal. Ideal is ook het meest betrouwbare en veilige manier van betalen. Niemand kan je persoonlijke en financiële gegevens inzien.

iDeal is ook heel gemakkelijk in gebruik. Je moet eerst een spelersaccount aanmaken. Als je ingelogd bent kies je voor online betaalmethode iDeal, daarna kies je je eigen bank en je wordt dan doorgestuurd naar je eigen vertrouwde bankomgeving. Je maakt dus gebruik van de meest betrouwbare en veiligste servers, daarom is iDeal zo enorm veilig. Daarna log je in zoals je dat normaal doet bij je eigen bank. Je kiest het bedrag wat je wilt overmaken op je spelersaccount en je volgt verder de stappen die je ziet op je scherm.

Zodra je akkoord bent gegaan wordt het bedrag gecontroleerd door iDeal en als het is goedgekeurd op je spelersaccount gestort. Dit duurt maar enkel minuten. Je geld is direct beschikbaar. Je kan dan gelijk gaan meespelen. Bingo is een gezelschapsspel. Het kan dus best een keer voorkomen dat je nog maar even tijd hebt om bingokaarten te kopen voordat het spel begint. Het spel begint op een vooraf vastgesteld tijdstip.

Als je genoeg geld op je rekening hebt kan je nog snel meespelen. Met iDeal is het gemakkelijk om geld op je account te zetten als je niet meer voldoende erop hebt staan en het spel gaat over binnen vijf minuten beginnen. Als je met iDeal geld stort op je spelers account dan staat het er ook gelijk op. Dus kan je gelijk bingokaarten kopen en nog meespelen.
Je kan met verschillende varianten van online bingo meespelen.

De meeste online Bingo Rooms geven je een welkomstbonus als je een account hebt aangemaakt. Zo ook bij Bingocams. Kijk daarom op één van hun websites. Mocht je het spelletje bingo saai gaan vinden dan kan je bij hun altijd nog volop andere online spellen spelen. Aanbod genoeg. Bij alle online spellen kan je dus betalen met iDeal.
Veel plezier en succes met het spelen van online bingo bij BingoCams.

Comments are closed.

Scroll To Top