Live Bingo

Live Bingo is enorm populair aan het worden. Je kan gratis of voor geld live bingo spelen. Live bingo is jammer genoeg nog steeds onbekender dan live blackjack, live roulette en live baccarat. Dit zijn de bekendste live gokspellen op het internet waarbij je voor echt geld kunt spelen. Bingo wordt door alle soorten mensen gespeeld. Het is een geweldig spel en wordt in een online bingo room gespeeld. Je speelt al voor 0,10 cent per bingo kaart en de prijzen die je kunt winnen zijn groot. Het zijn prijzen van vele duizenden euro’s. Je kan live bingo spelen met vele andere bingospelers. Je kan met andere spelers chatten door een ingebouwde chatfunctie. Zo kan je andere spelers beter leren kennen.

Je kan live bingo dus gratis uitproberen. Als je na een paar rondjes besluit om live bingo voor geld te spelen dan kan je geld storten. Dit doe je op je spelersaccount. Je vult daar je persoonlijke gegevens in zodra je geld wint wordt dat direct op je account gestort. Bij het spelen van live bingo kan je vaak je eigen nummers kiezen. Je kan dan je geluksnummers kiezen waarop je denkt dat die zullen vallen. Zo lijkt het al meer op gokken omdat je zelf de nummers kan bepalen waar je mee wilt spelen. Daarom is live bingo een stuk aantrekkelijker. Het spelen van live bingo is hierdoor een stuk interactiever.

Het prijzengeld dat je kunt winnen is afhankelijk van het aantal deelnemers dat mee speelt en het aantal loten dat verkocht zijn. Daarvan is 30% bestemd voor een volle patroon en 70% voor een volle kaart. Zodra er een prijs op de volle patroon of volle kaart is gewonnen wordt dit kenbaar gemaakt via een tekst in het speelscherm. Er is ook een bonusspel. De bonusronde wordt pas gestart als er een bepaald aantal loten in een speelruimte zijn verkocht.

Zo bepalen de deelnemers in de desbetreffende speelruimte zelf binnen wat voor termijn er een nieuwe bonusronde plaats vindt. Een prijzenpot loopt op in de loop van het spel maar deze wordt tijdens een bonusronde nog eens extra verhoogd met 7,50 euro voor een vol patroon en met 17,50 extra voor een volle kaart. De bonusronde wordt aangekondigd op het moment dat de pauzeklok gaat aftellen. Dit is te zien aan de rechterzijde van het speelscherm. Je kan zolang de pauzeklok aftelt nog loten kopen. Er mogen maar maximum tien loten per deelnemer verkocht worden. Je kan met de Buy-button één lot tegelijk kopen. Wil je ze alle tien de loten tegelijk kopen dan klik je op de Buy All—button. Met de Autobuy-button kan je automatisch in de volgende ronde met dezelfde aantal loten meespelen. Met hoe meer loten je speelt des te groter is de kans dat je prijzen wint.

Comments are closed.

Scroll To Top