Bingo Gokken op internet

Bingo Gokken op internet

Zoals vele gokspellen, kunt u ook online bingo gokken. U hoeft de deur niet uit, maar kunt toch fijn een potje bingo spelen. Het komt op hetzelfde neer als gewone bingo, alleen speelt u het nu vanaf uw computer. Er zijn twee varianten van bingo gokken, namelijk de gratis versie, hierbij speelt u niet met echt geld, en dan is er ook nog de betaalde versie, bij deze variant wordt er wel gebruik gemaakt van echt geld.

Er zitten een aantal verschillen tussen deze twee manieren van bingo gokken. Zoals hierboven al vermeld, is het grootste verschil dat u kunt kiezen tussen wel of niet gebruik maken van echt geld. Bij bingo gokken zonder echt geld heeft u geen spelersaccount nodig, terwijl dit bij bingo gokken met echt geld wel nodig is. Dit komt, omdat u altijd een spelersaccount nodig heeft wanneer u wilt gokken met echt geld. Op dit spelersaccount kunt u namelijk geld storten dat u gaat gebruiken tijdens het gokken. Als u gaat bingo gokken met echt geld, zet u eerst geld op uw spelersaccount, en dit geld kunt u daarna inzetten tijdens een potje bingo.

Dit verschil hangt ook heel erg samen met het volgende: Omdat u bij bingo gokken met echt geld ook geld inzet, kunt u natuurlijk ook echte prijzen winnen, en dit is bij bingo gokken zonder echt geld niet het geval. Ook hierom heeft u de spelersaccount nodig, want u kunt hier niet alleen maar uw geld mee inzetten wanneer u gaat spelen, maar ook eventuele prijzen worden op dit account gestort. Het fijne aan zo’n spelersaccount is, dat u deze altijd en overal kunt gebruiken. Het geld dat u er op gezet heeft, of mee gewonnen heeft, blijft op dit account staan. Wanneer u inlogt kunt u gelijk verdergaan met spelen, ook op een ander apparaat dan uw computer (smartphone, tablet…).

Bingo gokken werkt hetzelfde als het echte bingo spelen. U krijgt een virtueel kaartje waar verschillende nummers op staan, en vervolgens komen er willekeurige nummers tevoorschijn. U zit met meerdere personen in een spel, dus iedereen in hetzelfde spel krijgt ook deze nummers tegelijk te zien. Degene die het eerst zijn “kaart” vol heeft, drukt op bingo. Daarna worden de nummers gecontroleerd, en als het klopt heeft u het spel gewonnen.

Het werkt dus allemaal heel makkelijk, en wat nog makkelijker is, is dat u geen software of wat dan ook hoeft te downloaden voordat u gaat spelen. U opent de site waarmee u onine bingo speelt, en vanaf daar kunt u gelijk gaan bingo gokken. Ook een spelersaccount aanmaken, en hier geld opzetten is makkelijk gedaan. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met iDeal, PayPal of uw creditcard. Het aanmaken van een spelersaccount wijst zichzelf vaak ook uit. Op de site staat vaak bovenin een verwijzing naar “spelersaccount” en vanaf daar kunt u inloggen, en als u nog geen account heeft kunt u er daar vaak ook een aanmaken. Voor iedereen die graag een potje bingo wilt spelen, maar de deur niet uitwilt is dit een ideale uitkomst!

Nu Online Gokken

Comments are closed.

Scroll To Top