Gokk.nl sponsort Vestrock festival!

Gokk.nl sponsort Vestrock festival!

Gokk.nl is de eerste gokwebsite die een festival sponsort. Vestrock is een festival waarbij op 3 dagen een kleine 20.000 bezoekers komen. Eergisteren behaalde Vestrock het landelijk nieuws toen bekend werd dat Anouk komt op dit gezellige festival. De eigenaar van Gokk.nl komt zelf ook uit die buurt, en is al ieder jaar op Vestrock geweest. Dit jaar besluit hij daarom ook om zijn favoriete festival, en één van de weinige dingen die te doen zijn in de buurt van Hulst, te sponsoren. “Wat ik hiermee wil laten zien is dat gokwebsites ook hun geld aan iets anders kunnen besteden, dit keer heb ik er voor gekozen om dit aan een klein festival bij ons in de buurt te doen.” aldus de eigenaar van Gokk.nl

Het knusse, en kleinschalige festival uit de gemeente Hulst zal dit jaar plaatsvinden op 5,6 en 7 juni. Vestrock is in 5 jaar tijd gegroeid tot het grootste evenement in Zeeuws-Vlaanderen. Gokk.nl vindt het daarom ook een goede keuze om Vestrock hierbij te sponsoren, en hopen hiermee ook nog op een lang bestaan van dit geweldige festival.

Op het prachtige eiland in het hart van het centrum in Hulst, de meest Vlaamse stad van Nederland, vindt dit jaar voor de zesde maal VESTROCK plaats, op vrijdag 5 en zaterdag 6 juni 2015. Op zondag 7 juni is VESTROCK junior. VESTROCK is een boutique festival, door bezoekers het festival van de vriendschap genoemd door de ontspannen sfeer. Het thema van VESTROCK is Mixing Music, Art & Science: ook dit jaar zullen bezoekers verrast worden met niet alleen een indrukwekkende muzikale line-up, maar ook met een educatief programma en theater in de VESTROCK UNIVERSITY en bovendien met kunst op de VESTROCK weide.

Neem ook een kijkje op www.vestrock.nl

Nu Online Gokken

Comments are closed.

Scroll To Top