Gokken op de Aloha Cluster Pays videoslot

Gokken op de Aloha Cluster Pays videoslot

Echt winter wil het dit jaar niet worden, maar dat we in maart al in tropische sferen kunnen zijn is onverwacht. De betrouwbare spelletjesontwikkelaar Netent krijgt het toch voor elkaar, want op 22 maart 2016 komt de Aloha Cluster Pays videoslot uit.
De Aloha Cluster Pays videoslot is op 1 februari door Netent aangekondigd en gokk.nl mocht op 2 februari al even kijken wat zij aan mogen bieden en het belooft weer een spektakel te worden. Deze prachtig gestileerde videoslot neemt je mee naar tropische sferen.
Elementen van Hawai, Maori’s en andere tropische stammen zijn verwerkt.
Ook het clusterthema sluit goed aan door de tropisch aandoende graphics zoals bloemen, kokosnoten, ananassen, schelpen en inheemse Tiki-maskers in grote getalen op het beeld te toveren.
De opzwepende muziek en mooie geluidseffecten maken van jouw desktop een echte videoslot. Zelfs je mobiele telefoon of tablet worden een videoslot nu er ook een touch-screenversie wordt uitgebracht. Zo hoef je jouw favoriete videoslot ‘to be’ nooit meer te missen.

Videoslot Aloha Cluster Pays: speluitleg

Alle franje is natuurlijk mooi, maar de hamvraag is waarom alle gokvrienden nu al opgewonden zijn over deze release. Dit komt waarschijnlijk omdat het een cluster videoslot is. Dat wil zeggen dat het mogelijk is om clusters te bouwen door steeds meer van dezelfde symbolen te verzamelen. In combinatie met de free spins en hold-functie die de videoslot biedt kan je zo een cluster over het hele scherm bouwen en uiteraard geldt ook hier, hoe meer symbolen in het cluster, hoe hoger de uitbetaling. Ook zijn er vraagtekensymbolen die als joker gelden en zo het cluster snel vergroten. Hierna zet ik alle unieke punten voor je op een rij en daaronder vind je de instructievideo.

Videoslot Aloha Cluster Pays: unieke eigenschappen op een rij

– Je speelt met liefst 6 rijen;
– Elke rij heeft 5 symbolen;
– Sommige symbolen bieden je gratis draaien.
– Hoeveel gratis draaien je krijgt kan verschillen;
– Er zijn symbolen (vraagtekens) die als joker fungeren en dus ingezet kunnen worden om jouw cluster te vergroten;
– Er zijn mooie bonussen te winnen;
– Er is een big win die, afhankelijk van je inzet, zo maar 200 euro kan bedragen.

Ook herkennen we natuurlijk weer een aantal bekende elementen.
Onderin zijn weer de handige knoppen waarmee je zelf de inzet kan bepalen, automatisch kan spelen en alle informatie kan vragen.

Deze review is niet volledig want het gonst van de geruchten over extra opties en grote winstkansen, maar daarvoor zullen we je echt even in spanning moeten laten tot 22 maart 2016. Wel beloven we je dat je direct na de release op zoek kan naar al het moois dat deze tropische parel te bieden heeft.

Aloha Cluster Pays: een preview:

Nu Online Gokken

Comments are closed.

Scroll To Top