Gokken op titelsong nieuw Bond film niet meer mogelijk

Gokken op titelsong nieuw Bond film niet meer mogelijk

De Britten kunnen niet langer meer gokken op de titelsong van de nieuwe Bondfilm Spectre. Britten konden gokken op wie de artiest zou zijn die de titelsong zou inzingen. Één gokker heeft er voor gezorgt dat het niet meer mogelijk is om hierop te gokken. Die komt omdat deze gokker een bedrag van 15.000 pond (21.000 euro) heeft ingezet op Radiohead. Wedden hierop is dus door verschillende grote bookmakers opgeschort.

“Niemand zet 15.000 pond in op basis van een voorgevoel”. zegt een woordvoerder van William Hill tegen de BBC. Woordvoerders van Radiohead willen op deze geruchten niet ingaan. Daniel Craiq, die voor Spectre weer in e huis van James Bond kruipt is een grote fan van Radiohead. Daarom duiken er de laatste dagen meer verhalen op waarin Radiohead wordt getipt als act achter de Bond-titelsong.

Ook Ellie Goulding zal via sociall media verschillende hints hebben geven. Zo schreef ze afgelopen maandag ‘that’s a wrap!’ met een foto waarop ze de Abbey Road Studios verliet. Adele heeft in 2012 in die stuido de titeltrack van Skyfall opgenomen. Goulding zou al eerder een nummer hebben gemaakt uit naam van Goulding met de titel ‘Spy’, volgens Showbiz 411 zou het gaan om de nieuwe Bond-titelsong.

De makers van de nieuwe Bond-film hebben wel al laten weten dat de titeltrack al is opgenomen, maar welke artiest dit is blijft dan nog de vraag. Helaas is het voor de Britten niet meer mogelijk om op de titelsong te wedden en is alles volledig opgeschort.

Nu Online Gokken

Comments are closed.

Scroll To Top