Gokken op World Darts Championship 2016

Gokken op World Darts Championship 2016

Darten is ontstaan in de Engelse pubs. Het is al eeuwen oud maar toen gooide men met korte speren tegen omgekeerde wijntonnen en boomstam schijven. De boomringen werden dan als puntenverdeling gebruikt. Het dartbord van nu heeft diverse nummers en ringen voor vermeerdering van punten. De nummers zijn niet logisch weggezet. Een hoog getal zit tussen twee lagere getallen. Dit is met opzet gedaan zodat degene die wint het dartsport het meeste beheerst en niet die met het meeste geluk.

De buitenring is het dubbele van het getal dus wanneer met 20 gooit heb je 40 punten. De middelste ring daar worden de punten verdrievoudigd. Dus als je daarin 20 gooit dan heb je 60 punten. Dan heb je nog de roos, in Engelse termen bullseye. Deze in verdeeld in twee ringen. De rode stip is 50 punten en de groene ring er omheen is 25 punten. De bedoeling is dat je met drie pijlen per beurt zo snel mogelijk het spel uit speelt. Het maximale aantal punten per beurt dat je kunt gooien is 180. Dat is drie pijlen in middelste ring van 20 punten. Het hoogste wat je kunt uitgooien is 170 punten.

Darts is in Nederland erg populair geworden door Raymond van Barneveld. Hij verloor in 1995 wel de finale van Lakeside maar in de jaren 1998, 1999, 2003 en 2005 won hij deze wel. Darts is door de vele dartstoernooien in populariteit gestegen. In Nederland de laatste jaren vooral door Michael van Gerwen ( Mighty Mike). Van Gerwen heeft dit jaar (2015) al alles tot nu toe gewonnen. Hij is de nummer één van de wereld. Het wedden op darts is dus erg in populariteit gestegen. Het was in Engeland al één van de favoriete sporten maar hier in Nederland is wedden op darts op het moment ook één van de favoriete sporten waar veel op wordt gewed.

Wedden op darts kan op meerdere toernooien. De twee in Nederland zijn de Dutch Open en de Zuiderduin Darts Masters. De twee grote internationale dartstoernooien. Phil Taylor heeft de World Darts Championship tussen 1994 t/m 2010 dertien keer gewonnen. Half december wordt altijd de World Darts Championship gehouden. Deze duurt enkele weken Verschillende dartsbonden waaronder de twee grootste dartsbonden PDC (Professional Darts Corporation ) en de BDO (British Darts Organisation).
Als je wilt gaan wedden op darts dat kan dan op twee manieren. Via een wedkantoor of wedden op darts online. Online wedden op darts kan bij de drie grootste sportsbooks. Deze zetten alle wedstrijden op een rijtje. Je kan dan makkelijker wedden op darts.

Het enigste wat je moet doen is een spelersaccount aanmaken. Daar kan je met verschillende betaalmethodes geld op storten zoals Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, PaysafeCard en iDeal. Je krijgt een welkomstbonus als je voor het eerst geld stort. Zo heb je meer te besteden bij het wedden op darts. Deze sportbooks zijn erg duidelijk en helpen je graag. De klantenservice is op verschillende manieren te bereiken. Je krijgt gelijk antwoord en staan vierentwintig op zeven klaar voor je. Het online wedden op darts geeft nog vele voordelen. Geen lange wachtrijen. Je kan vanuit je luie stoel uit je eigen woonkamer wedden op darts. Wedden op darts is extra spannend omdat het ook een beetje om geluk gaat. Hoe voelt een speler zich op dat moment. Heeft hij last van zenuwen, last van de zaal waar hij in speelt. Zo blijft het altijd spannend wie er wint.

 

Nu Online Gokken

Comments are closed.

Scroll To Top