Het nieuwe gokken: Gokken op binary

Het nieuwe gokken: Gokken op binary

Minder bekend onder de Nederlandse gokkers, en eerder moest je hier een financieel expert voor zijn. Dat is nu niet meer nodig, want dit “online gokken” is in Nederland volledig legaal. Je gokt namelijk op de beurs, op binary! Deze vorm van gokken heet Binary Option. Wat je hierbij eigenlijk moet doen is gokken op de aandelen uit de echte wereld. Deze spanning en sensatie heeft u nog nooit gevoeld, want dit gaat altijd door, ook als u ligt te slapen! Hoeveel je inzet, ligt volledig aan jezelf. Op welke Binary/Aandeel je wilt gaan gokken ligt ook volledig bij jezelf.

Voorheen was het vooral bekend bij de Russen en Israëliërs, maar toch kunt u als Nederlander sinds kort hier ook een aardig geldbedrag aan verdienen. Het concept van gokken op Binary is eigenlijk heel simpel, u heeft het goed, of u heeft het fout. Omdat de uitkomst niet te voorspellen is, valt het dus onder online gokken, maar dan geaccepteerd door de Nederlandse Kansspelautoriteit. Maar waar gokt u eigenlijk op bij Binary Options? Je gokt op een uitkomst van een beurs, hier een klein voorbeeldje: De dollar zal binnen 1 uur van waarde veranderen ten opzichte van de yen.. Dit gebeurd, of dit gebeurd niet.

Hoe werkt gokken op Binary Options?

U hoeft geen specialist te zijn, en u hoeft ook geen expert meer te zijn om te handelen op de beurs. De financiële experts zijn er eigenlijk ook niet zo blij mee dat deze manier van gokken ontstaan is. De meeste aanbieders van Binary Options hebben heel veel live data, die altijd up-to-date is. Ook hebben ze verschillende aandelen waar u op kunt gokken. Het concept is voor iedereen begrijpbaar, en daarom gaan ook steeds meer Nederlanders deze manier van online gokken aan. Het is spannend, sensationeel en een nieuwe grens om op te zoeken. Maar toch zijn er een paar dingen die je moet begrijpen:

  • U gokt als het ware op de toekomst van een aandeel. Gaat de prijs stijgen of dalen? U koopt dus geen aandeel!
  • U heeft verschillende keuzes waarin u gaat gokken. Waar het meest op gegokt wordt zijn grondstoffen, indexen, valuta & aandelen
  • De huidige prijs wordt “Entry Price” genoemd, de prijs die je gokt wordt de “strike price” genoemd. Wanneer u gokt dat de prijs omhoog gaat word dit “call option” genoemd. Wanneer u gokt dat de prijs omlaag gaat wordt dit “Put Option” genoemd.

Comments are closed.

Scroll To Top