Online Gokken op Tour de France 2015 kan weer!

Online Gokken op Tour de France 2015 kan weer!

Het is eindelijk zover. De 102e editie van de Tour de France is gestart in Utrecht. Sommige Nederlanders leven er echt voor, heel de dag de Tour de France kijken. Andere Nederlanders houden er helemaal niet van, en zitten liever buiten in de zon met dit weer. Afgelopen zomer werd de Tour de France een drama voor Chris Foome en Alberto Contador, beiden moesten de Tour al vroeg verlaten na valpartijen en botbreuken. De winnaar van de Tour de France is 2014 was Vincenzo-Nibali Gettyen. Deze Italiaan ging er voor het eerst in zijn carrière vandoor met de titel. Had jij dat vorige jaar al door? Dan had je al een hoop geld kunnen winnen door een weddenschap af te sluiten op internet!

Weet u al, of heeft u een vermoeden wie de Tour de France van 2015 gaat winnen? Probeer ook eens in te zetten op één van de 21 touretappes of probeer alvast de winnaar van heel de Tour te voorspellen. Hierdoor wordt de Tour de France voor u nog spannender! Wanneer u het elke dag spannend wilt maken, kunt u misschien ook wel inzetten op de dagwinnaar. Ook hier kunt u een leuk bedragje aan overhouden. Vorig jaar was Cancellara degene die maar liefst vijf tourettapes won.

Hoe kan ik inzetten op de Tour de France van 2015?
Wedden op de Tour de France kan bij verschillende bookmakers. Uiteraard heeft Gokk.nl voor u de beste bookmakers met de beste noteringen. Elke bookmaker heeft de Tour de France in hun pakket, omdat dit zeer geliefd is bij wielrenners en andere fans. Wedden op de Tour is heel eenvoudig. Wanneer u bij één van de onderstaande bookmakers een account aanmaakt kunt u eigenlijk al beginnen. Vergeet niet uw welkomstbonus te innen. Hiervoor hoeft u alleen maar een storting te doen, en uw bonus komt er bonvenop.

Om meer kans te maken op een mooie prijs kunt u het beste het nieuws in de gaten houden en de Tour heel de dag aan laten staan. Gisteren zijn er namelijk ook een paar spelers die niet meer mee fietsen door de crash. Tom Dumoulin die derde stond in het klassement, was het meest prominente slachtoffer. Maar ook Fabian Cancellara liet na afloop weten dat hij de derde ronden niet meer mee zou fietsen. Bonnet (33) was er nog het slechts aan toe. Bonnet liep een hoofdletsel op maar was vervolgens zijn team nog wel bij kennis toen hij naar het ziekenhuis werd vervoerd. Ook bij Dumoulin schoot zijn linkerschouder uit de kom. En de Nederlander Laurens ten Dam kon zijn weg vervolgen nadat zijn ontwrichte schouder was terug gezet.

Wanneer u wilt gaan gokken op de Tour de France is het dus belangrijk dat u het nieuws in de gaten houdt, en dat u op de hoogte blijft van wat er gebeurd. Daarom gokken meestal alleen fans en andere renners op de Tour de France. Wij wensen u in iedergeval veel speel plezier wanneer u gaat gokken op de Tour de France! Maakt het nog spannender!

Nu Online Gokken

Comments are closed.

Scroll To Top