Online Roulette strategieën & tips

Online Roulette strategieën & tips

Veel mensen geloven in strategieën voor online roulette, maar toch zijn hier de meningen over verdeeld. Daarom hebben wij onze specialisten op verschillende strategieën gezet om te kijken of deze wel degelijk meer win-kans geven dan normaal. En of deze minder voordeel geeft aan de bank. Het is voor u een raadsel, en u probeert maar. Wij willen u tijd, en geld besparen en daarom kunnen wij zeggen dat eigenlijk geen enkele strategie helpt.

Gokken blijft gokken, en dit is ook met online roulette zo. Uiteraard is een strategie een klein stukje geloof en hoop wanneer je aan het spelen bent, maar er bestaat geen systeem dat het wiel van de roulette, of het voordeel van de bank kan beïnvloeden. Vroeger was dit anders, toen de wielen nog niet optimaal ingesteld waren kon men deze beïnvloeden met verschillende strategieën, maar met de jaren leert ook het casino, en zijn deze alleen maar verbeterd.

Wanneer u echt wilt winnen hebben wij hieronder de enige manier die werkt wanneer u online roulette wilt gaan spelen. De enige roulette strategie is namelijk het goed inschatten van de verschillende soorten win-kansen en inzetten. Het is en blijft belangrijk dat u speelt in uw eigen stijl, en dezelfde strategieën aanhoudt waarmee u begonnen bent. Als u namelijk midden in het spel van strategie veranderd, is de kans groot dat u veel verlies maakt. Uiteraard met een beetje geluk kan het ook zo zijn dat u een hoop geld wint op het moment dat u van strategie veranderd, maar deze kans is zeer klein.

Roulette tip 1:
Om de winkansen van de bank zo min mogelijk te maken raden wij u aan om Europees roulette te spelen. Bij deze variant van roulette heeft u maar één enkele nul, dit is bij Amerikaans Roulette anders, hier heb je namelijk de nul, en de dubbele nul, waardoor uw winkansen behoorlijk dalen. Wanneer u een gezonde strategie wilt gebruiken is het dus van belang dat u dit doet oproep een Europese Roulette tafel. Bij Amerikaans Roulette is het huisaandeel maar lieft 5,26%, in tegenstelling tot Europees Roulette is dit 2,7%.

Roulette tip 2:
Het is voor iedereen zeer eenvoudig om online roulette te spelen. Bij Europees Roulette heeft u de getallen van 1 t/m 36 en de nul. Je krijgt 36 keer je inzet als je in hebt gezet op het getal waar het balletje op valt. Uiteraard wint de bank op lange termijn altijd. Daar in tegen kunt u op korte termijn een hoop geld winnen, als je maar slim & verstandig speelt. Een goede strategie is daarom ook om je kansen te kennen en niet met een leeg hoofd roulette gaat spelen, maar gewoon verstandig inzet. Bij roulette kunt u op geen enkele manier beter of slechter inzetten bij een bepaald “systeem”. Deze strategieën is vrijwel de enige strategie die u kunt gebruiken bij het bespelen van online roulette.

Roulette tip 3:
Het is belangrijk dat u in uw eigen stijl speelt. Want de ene gokker houdt er van om heel hoog in te zetten met de kans alles in één keer te verliezen, maar wel met de hoop heel veel winst te maken, en de ander doet het liever rustig aan om langer te genieten van een potje roulette en met een kleine winst naar huis te gaan. De stijl die bij u past weet u zelf als de beste. De inzetten bepalen jouw spelverloop die u zelf kunt bepalen of beïnvloeden. Wanneer u van een rustig potje roulette spelen houdt, is het verstandig om de strategie te gebruiken wanneer u op rood & zwart speelt. De kans is dan groot dat u een beetje wint, maar u kunt wel langer genieten van een heerlijk potje roulette. Wanneer u een echte high roller bent, dan kunt u veel geld op één getal zetten, en met een beetje geluk valt het balletje hierop!

Comments are closed.

Scroll To Top