Pak vandaag 60 gratis spins op nieuwe jackpot slot Divine Fortune!

Divine Fortune gratis spinsHet gloednieuwe jackpot spel van NetEnt is gisteren officieel geïntroduceerd.. We wisten natuurlijk dat het spel gisteren live zou gaan, en stonden dan ook te popelen om het uit te testen. Ze hebben ons flink laten wachten, aangezien het spel pas in de namiddag beschikbaar was. Was het het wachten waard? Jazeker. We kunnen eerlijk zeggen dat wij er helemaal weg van zijn. NetEnt bewijst met Divine Fortune wederom dat ze een ster zijn in het produceren van spannende slots die technische goed in elkaar steken.

Het jackpot spel heeft een oud Grieks thema, waarvan de mythologie duidelijk terug is te zien in de animaties. Een aantal voorbeelden hiervan zijn het Medusa symbool, de Pegasus en het Free Spins symbool wat een bliksemschicht is de Griekse god Zeus symboliseert. In het hoofdspel kun je verschillende Wilds draaien en gratis spins activeren. Over het algemeen heeft het spel een aantal leuke functies in het hoofdspel maar waar je natuurlijke echt wilt belanden is het Jackpot Bonus spel. Om deze te activeren dien je in het hoofdspel drie of meer munt (bonus) symbolen te draaien. De munten worden verzameld in de gouden vaas aan de rechterzijde van het spel. Wanneer deze vol zit zul je het Jackpot Bonus spel in gaan. Tijdens het Bonus spel betaal je niets voor de spins. Je doel is om minimaal 1 rij vol met munten te draaien. Wanneer je 1 rij vol hebt ontvang je de Minor Bonus, bij 2 rijen ontvang je de Major Bonus en bij 3 rijen ontvang je de Mega Jackpot.

Om de gratis spins ronde te activeren dien je zoals normaal gesproken minimaal drie gratis spins symbolen te draaien, waarna je vijf gratis spins ontvangt. Tijdens de gratis spins zullen alle wild symbolen automatisch veranderen in een Wild op Wild, waarna deze uit zal klappen de hele rij in beslag zal nemen. In het hoofdspel zijn de wilds (Pegasus) overigens het meest interessant wanneer ze in de bovenste rij vallen, omdat ze na je spin een positie naar beneden schuiven en een vallende wild re-spin zullen geven.

Om het nieuwste Jackpot spel te promoten kun je vandaag 60 gratis spins ontvangen bij Polder Casino. De eerste 10 spins kun je ontvangen door simpelweg in te loggen, en de overige 50 gratis spins ontvang je na een storting van 20 euro.

Ontvang nu jouw gratis spins Divine Fortune

Nu Online Gokken

Comments are closed.

Scroll To Top