Slot van de week: The Phantom’s Curse

En hij is terug van weggeweest! Vanaf vandaag zullen we weer iedere vrijdag een slot in het zonnetje zetten. Dit kan een nieuw slot zijn, maar ook andere gokkasten waarvan we denken dat jullie er veel speel plezier op kunnen beleven. De slot van deze week is Universal Monsters: the Phantom’s Curse. Deze gloednieuwe kast van NetEnt stond eigenlijk in juli 2017 op de agenda, dus we zitten er al even op te wachten. Nieuwsgierig? Lees hier alvast onze review van het spel.

Het heeft even mogen duren, maar het is zover. De gokkast gebaseerd op het populaire verhaal van het spook van de opera staat live. Na meer dan 100 jaar sinds het originele verhaal is gepubliceerd, talloze musicals, theater stukken en verfilmingen, is het nu eindelijk tijd voor een gokkast. We hadden het spel zoals aangegeven eigenlijk vorig jaar al verwacht, maar vanwege wat problemen is het spel hernoemd en op 24 januari 2018 pas de lucht ingegaan. Het spel bestaat uit vijf rollen, vier rijen en 40 winlijnen. Je kunt het spel al vanaf 20 cent per draai spelen. Mocht je wat meer te spenderen hebben dan kun je inzetten tot maximaal 200 euro per draai. Qua opzet is er verder weinig op of aan te merken, het is redelijk vanzelfsprekend.

02_phantoms_curse_icon_baseWaar het spel naar onze mening extra punten scoort zijn de speciale functies. Naast de normale win symbolen beschikt the Phantom’s Curse namelijk ook over Wild symbolen, Scatters en een Bonus symbool dat een Kies en Klik bonusspel kan activeren. De Wild symbolen kunnen andere symbolen vervangen, met uitzondering van Scatter en Bonus symbolen. Tijdens het bonusspel zul je eerst 8 rozen te zien krijgen. Wanneer je op een van de rozen klikt zal een munt winst onthuld worden, of een blokkerings symbool. De winsten zullen opgeteld worden, tot je een blokkerings symbool krijgt. Wanneer dit gebeurt zal het 2e deel van het bonusspel geactiveerd worden, waarin je 3 spiegels te zien zult krijgen. Achter de spiegels schuilen vermenigvuldigers van 1 t/m 3 keer. De winst die je in het eerste gedeelte van het bonusspel hebt behaalt, zal vervolgens vermenigvuldigd worden met het getal dat achter de geselecteerde spiegel verschuilde.

Naast het bonusspel kun je ook gratis spins winnen door minimaal drie Scatter symbolen te draaien. Een leuke en origineel extraatje in de gratis spins, is dat er een enorme kroonluchter in het scherm hangt. De kroonluchter wordt omhoog gehouden met vijf touwen. Ieder touw is verbonden aan een van de rollen. Wanneer er tijdens de gratis spins een gemaskerd Phanthom symbool op een rol valt, zal het touw verbonden aan die rol doorgesneden worden. Wanneer alle vijf de touwen doorgesneden zijn zal de kroonluchter uit de lucht vallen. Hierna zullen de gratis spins beëindigd worden.

Je kunt Universal Monsters: the Phantom’s Curse bovenaan deze pagina gratis uit proberen. Heb je het onder de knie en wil je voor echt geld een gokje wagen?

Comments are closed.

Scroll To Top