Wedden op Grand Slam of Darts 2014

Wedden op Grand Slam of Darts 2014

Ook dit jaar gaat het weer mogelijk zijn om de wedden op de Grand Slam of Darts 2014. Aangezien bij Unibet dit niet mogelijk gaat zijn gingen wij opzoek naar een andere bookmaker, en deze was uiteraard zo gevonden. Op 8 november 2014 starten de wedstrijden van de Grand Slam of Darts. Aangezien in Nederland online wedden steeds populairder wordt gingen wij dus op zoek naar goede en veilige bookmakers waarbij u hierop kunt wedden.

Uiteraard hebben de specialisten van Gokk.nl weer alles uit de kast gehaald om u te voorzien van veilige en betrouwbare informatie. Ook hebben ze alles van te voren gecontroleerd of u bij een veilige, betrouwbare en uiteraard legale bookmaker kunt wedden op de Grand Slam of Darts 2014. Onze aandacht ging gelijk naar de bookmaker die Grand Slam of Darts sponsorde in 2012. Deze grote bookmaker heeft veel naamsbekendheid is in de grootste concurrent van Unibet.

Gisteren (3 november 2014) zijn de laatste toegevoegd aan de lijst die meedoen met het Grand Slam of Darts 2014 toernooi. Ook de andere namen zijn bekend en het toernooi is ingedeeld. Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld zitten als 1e en als 4e geseed in de eerste pot. In pot 2 vinden we Kim Huybrechts en in pot 3 zitten Jan Dekker, Christian Kist en Vincent van der Voort. Wesley Harms en Ronny Huybrechts zitten de pot nummer 4. Wilt u gaan wedden op darten, u kunt nu al inzetten bij William Hill! Klik op de banner hieronder, maak een account aan en maak uw eerste storting. U krijgt ook nog eens een mooie welkomstbonus als u een nieuwe speler bent bij William Hill!

Update: 4-11-2014 23:20 – Bij Unibet kunt u nu ook darten op Grand Slam of Darts 2014. Maak alvast een account aan om je klaar te stomen voor dit fantastische toernooi van darten! De banner vindt u hieronder en u ontvangt hier ook een mooie welkomstbonus. Alle nieuwe spelers bij Unibet die een storting maken krijg nu maar liefst €20 gratis van Unibet!

Nu Online Gokken

Comments are closed.

Scroll To Top