Online wedden op voetbal: Zaterdag Heracles – Az

Na al het voetbalgeweld van Ajax en Feyenoord is het weer tijd om te kijken of we volgende week weer op een mooie wedstrijd kunnen vieren. Voor de nieuwe rubriek ‘wedden op voetbal: onze goktips’ kijken we deze week vooruit naar de nummer 3 van de eredivisie, jawel, Heracles, thuis tegen AZ, de huidige nummer 6.

Online wedden: Heracles – AZ

Nog niet zo lang geleden was Heracles het lelijke eendje van de eredivisie, spelend tussen degradatie en er net in blijven voor volgend seizoen. Stilletjes heeft men daar nu een hele andere mentaliteit, men staat derde in de eredivisie. Leuk voor degene die van verrassing houdt en met name voor de hondstrouwe supporters.
Als je dan weer meedoet is winst tegen AZ ineens niet zo’n gekke gedachte meer. Ook hier leert een kijkje in de geschiedenis dat die top vier, waar Heracles nu is, nog niet zo lang geleden soeverein bevolkt werd door AZ. Kortom, twee outsiders aan het werk, dus er zijn veel ingrediënten voor een mooie voetbalervaring en hoge winst te halen.

Online wedden: Heracles – AZ, onze seizoensstatistieken.

Vorige week heeft Heracles met 2-0 (thuis) gewonnen van PEC Zwolle, dus kunnen ze zich met een goed gevoel voorbereiden. Dit seizoen heeft Heracles 22 wedstrijden gespeeld, waarvan 50% gewonnen, 23% gelijk en 27% verloren.
Van de 11 thuiswedstrijden heeft men liefst 73% gewonnen, 18% gelijk gespeeld en 9% verloren. Gemiddeld scoorde Heracles thuis 1,6 doelpunt en kreeg zij 0,6 doelpunt tegen. Ook kreeg Heracles gemiddeld 2 gele en geen rode kaarten.
Ook belangrijk om te onthouden, Heracles is al 4 wedstrijden op rij ongeslagen en heeft al drie wedstrijden op rij geen tegendoelpunt gehad.

Ook bij AZ zou men na de overwinning van vorige week (1-0) op Vitesse redelijk ontspannen aan de voorbereiding op deze wedstrijd moeten kunnen beginnen. We zijn benieuwd. AZ heeft dit seizoen ook 22 wedstrijden gespeeld en 45% gewonnen, 18% gelijk gespeeld en 36% verloren. In uitwedstrijden (dit seizoen 10 tot nu toe) heeft AZ in 40% van de gevallen gewonnen, in 20% van de gevallen gelijk gespeeld en in 40% van de gevallen verloren. Gemiddeld scoorde AZ uit 1,4 doelpunten per wedstrijd en datzelfde aantal (1,4) kregen ze tegen.
Per uitwedstrijd ontvangt AZ gemiddeld 1,6 gele kaart en 0,2 rode. Ook blijkt dat AZ de afgelopen 5 wedstrijden gewonnen heeft, de afgelopen 6 wedstrijden ongeslagen is en de afgelopen zeven wedstrijden gescoord heeft.

Op basis van deze statistieken valt, zoals ik gisteren bij de blog over Ajax-Feyenoord uitlegde, al een aardige voorspelling over de score te maken.

Online wedden: Heracles-AZ, onze historische gegevens.

Wanneer we nu de historie van de laatste 10 wedstrijden erbij pakken zien we dat AZ vijf maal won en Heracles eigen huis slechts 3 maal. Ook waren er nog 2 gelijke spelen. In totaal scoorde Heracles 0,8 maal gemiddeld en AZ 1,3 doelpunt gemiddeld. Als ik dan zie dat een online casino nu al 2,80 voor winst van Heracles biedt en 2,45 voor winst voor Ajax, dan is mijn voorpret al begonnen. Plaats je weddenschap en beleef het mee.

Nu Online Gokken

Comments are closed.

Scroll To Top