Gokkast van de week: Spinata Grande

Het is weer een nieuwe week, en dat betekend dus ook weer een nieuwe Gokkast van de Week! Met deze week de fantastische videoslot Spinata Grande. Deze fantastische videoslot heeft een Mexicaans Thema. Met de hoge kwaliteit is deze videoslot veel geliefd bij Nederlandse spelers. Deze videoslot is ook weer van de populairse software maker NetEnt, waar de populairste videoslots vandaan komen. Ook Spinata Grande maakt weer gebruik van het makkelijke besturingssysteem wat eigenlijk voor zich spreekt. Dit eenvoudig bespeelbare videoslot is daarom ook niet minder dan alle andere.

Collosal Symbool bij Spinata Grande

Collosal Symbool bij Spinata Grande

Ook hier is het weer mogelijk om uw auto-play aan te zetten en vooraf in te stellen hoeveel rondes hij automatisch moet spelen. Spinata Grande is in 2015 gemaakt, en is direct een succes geworden. Om precies te zijn is deze videoslot gelanceerd op 23 maart 2015. De Spinata Grande is te spelen op vijf rollen. Natuurlijk bent u benieuwd naar wat nog meer uniek is aan deze fantastische videoslot. Lees daarom ook snel verder.

Spinata Grande strategie en winlijnen

We hebben het hierboven al even verteld. Bij de Spinata Grande kunt u spelen op vijf rollen en vier rijen. Dat wil dus zeggen dan het aantal winlijnen bij deze videoslot wat hoger liggen dan bij een normale videoslot met vijf rollen en drie rijen. Bij de Spinata Grande speelt u dus met 40 winlijnen. Wat de kans groter maakt dat u mooie prijzen wint. Daarnaast zitten er ook een hoop verassingen in de Spinata Grande videoslot. Één van deze verassingen is de mogelijkheid om vakken van 2 bij 2 en van 3 bij 3 als symbool te draaien. Je kunt door deze functie dus gigantisch veel winnen. Daarnaast is het niet mogelijk om bij de Spinata Grande een bepaalde strategie te gebruiken om dat deze gebruik maakt van een Random Number Generator (RNG) net zo als alle andere videoslots. Hierdoor wordt er eerlijk gespeeld en kan de gokkast niet gebruikt worden met een bepaalde strategie.

Jackpot Spinata Grande

Daarnaast maakt de Spinata Grande zichzelf nog unieker met de gigantische jackpot die u kunt winnen wanneer u speelt voor echt geld. U kunt namelijk de jackpot winnen van 120.000 keer uw inzet! Dit gaat u natuurlijk bij geen één andere videoslot of gokkast vinden. Wanneer je dus speelt met een coin value van €1,- dan wint u dus €120.000,-. Dit wilt iedereen toch wel? Daarnaast is het ook mogelijk om binnen de gewone rollen en winlijnen een mini slotmachine te krijgen binnen in het spel. Met een winnende combinatie heeft u de kans om nog een minislot te openen waardoor u gigantische prijzen kunt winnen.

Gratis Spinata Grande spelen

Bij Gokk.nl is het mogelijk om deze videoslot gratis uit te proberen. Dat is een groot voordeel van het internet. Hier hoeft u geen geld uit te geven om een videoslot of gokkast te begrijpen. Natuurlijk bieden wij daarom u een gratis versie aan van deze videoslot, helemaal bovenaan deze pagina. Zo kunt u zonder tientallen euro’s uit te geven eerst de videoslot begrijpen alvorens u gaat spelen voor echt geld. Wanneer u voor echt geld wilt gaan spelen kunt u klikken op één van de online casino’s die u kunt vinden op deze pagina. U kunt hier een account aanmaken en genieten van een mooie welkomsbonus. Veel speelplezier!

Nu Online Gokken

Comments are closed.

Scroll To Top