Wedden op de Premier League Darts 2016

Wedden op de Premier League Darts 2016

Van Gerwen mocht de titel van de Master of Darts weer aan zichzelf geven. Maar morgen is het weer zo ver, een nieuw dart toernooi. De Premier League Darts 2016. Ook dit beloofd weer een spannend toernooi te worden. Vanaf 4 februari t/m 12 mei 2016 zullen de darters het weer tegen elkaar opnemen. En om dit toernooi nog spannender te maken, kunt u weer terecht bij één van onze favoriete bookmakers. Na 5 weken competetities zullen we zien wie zich plaatsen in de top 4 om de play-offs te spelen die op donderdag 19 mei in london gespeeld worden.

Ook nu doen er weer twee Nederlanders mee: Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld. Maar natuurlijk ook de andere acht goede darters kunnen niet missen in het deelnemersveld: Gary Anderson, Phil Taylor, Adrian Lewis, Dave Chisnall, James Wade, Peter Wright, Robert Thornton en Michael Smith. Dit jaar is het niet van Gerwen die zijn titel moet verdedigen, maar Gary Anderson die vorig jaar Michael van Gerwen versloeg op de elfde editie van de Premier League Darts.

Waar kan ik wedden op de Premier League Darts 2016

Zoals u weet hebben wij voor u weer een top drie aan bookmakers gemaakt, waar u veilig, betrouwbaar en legaal kunt wedden op uw favoriete darter van de Premier League Darts. De noteringen kunnen uiteraard per bookmaker verschillen, maar dat mag de pret niet bederven. Het gaat er om dat u bij veilige en legale bookmakers kan gokken op darten. Wel is duidelijk dat ook de bookmakers weer een favoriet hebben, namelijk Michael van Gerwen en Gary Anderson.

Hierboven vindt u dus de beste bookmakers van het internet. Daarnaast is het misschien wel even belangrijk om bij de bonus van de bookmakers te vermelden dat uw winst alleen wordt verdrievoudigt wanneer u een inzet plaatst van minimaal 5 euro, en maximaal 10 euro. Wanneer de notering x3.00 is wint u dus 30 euro, deze wordt dan nog eens verdrievoudigt naar 90 euro. De maximale bonus die u kunt krijgen is €5000,-.

Maak gokken op de Premier League Darts 2016 nog spannender en maak via Gokk.nl een account aan bij één van de bovenstaande bookmakers. Storten kunt u doen via iDeal, Paypal, Creditcard & Skrill. Wij wensen u een spannende en leuk toernooi! Veel plezier!

Nu Online Gokken

Comments are closed.

Scroll To Top