Online gokken: Videoslot Drive: Multiplier Mayham TM, exclusieve preview

Drive: Multiplier Mayham TM is de nieuwste release van Netent en wordt aangekondigd voor 23 februari a.s. De redactie van Gokk.nl werd uitgenodigd voor een preview en doet verslag.
Het decor van deze videoslot is deze keer een straatrace circuit. De muziek, snelle auto’s en ‘foute’ tegenstanders vind je dan ook overal. De muziek is lekker wild en opslepend en voor je het weet ben je onderweg naar jouw volgende jackpot want net als de racers vliegt de jackpot hier ook wel eens de bocht met de mogelijkheid om jouw inzet 120x uit te betalen op 1 spin.

Online gokken: Videoslot Drive: Multiplier Mayham TM en de basiseigenschappen

Twee cartoonfiguren, Jetty en Twitch, heten ons welkom bij deze HD-videoslot. Wij als speler zijn Jetty en in het basisspel rijden we al straatraces. Auto-iconen, opzwepende muziek en het geluid van brullende motoren brengen ons bij het parcours voor de straatrace die basisspel heet! We stappen in voor een avondje Drive: Multiplier Mayham TM. De echte Netent-kwaliteit zie je snel terug in het mooie HD-design, scherpe effecten en uitdagende levels. De mededeling dat er liefst 750.000 munten te winnen zijn maakt ons zo gretig als een profcoureur om naar de jackpot te racen. De gokkast zelf bestaat uit drie rijen met vijf symbolen en 15 winlijnen.
Op het overzichtelijke dashboard van de Drive: Multiplier Mayham TM videoslot vind je knoppen waarmee je de inzet per winlijn kan variëren en de muntwaarde van 1 cent tot 1 euro. Als, van links naar rechts, de symbolen op een winlijn staan dan heb je prijs. Met drie ‘scatter’ symbolen op een winlijn start het bonusspel. In het bonusspel wordt Jetty uitgedaagd om steeds straatraces te rijden tegen andere straatracers.
Erg makkelijk is de knop ‘autoplay’ (links van het midden). Als je jouw inzet hebt bepaald kan je met deze knop automatisch net zolang spelen voor die inzet als je wilt en als je tegoed hebt. Nog een druk op ‘autoplay’ en deze functie stopt weer.

Online gokken: videoslot Drive: Multiplier Mayham TM en de diverse bonusgames

Zoals de meeste videoslots heeft ook de videoslot Drive: Multiplier Mayham TM de ‘free spins’, ‘wilds’ en ‘multipliers’. Het unieke aan deze gokkast lijkt dat de Wild-symbolen zelf ook Multipliers hebben. Een andere unie feature is de bonusgame. Daar kom je door drie ‘scatter’ symbolen op de winlijn te krijgen.
Als dit lukt start de bonusgame en rijden we een straatrace tegen Twitch. De straaatrace bestaat uit een aantal bonusdraaien, ofwel ‘free spins’. Tijdens de bonusgames kunnen we sparen voor nytro-symbolen. Hoeveel je er hebt zie je aan de linker zijde van jouw autodashboard.
Drie van die symbolen geeft weer recht op een aantal overrides en free spins en je wordt nu uitgenodigd voor een streetrace tegen ‘Hamaki’. Eventuele extra ‘nitro’s’ neem je mee naar een volgend level.
Zo rijd je steeds meer streetraces en worden de winsten en reputatie van jouw tegenstander steeds hoger.

Hieronder vind je alvast een filmpje om zelf te zien of jij instapt en met ons mee racet naar de release van Drive: Multiplier Mayham TM op 23 februari a.s.!

Comments are closed.

Scroll To Top