Kom in de kerststemming met de beste kerst slots

Kerst Video Slots Over een paar dagen is het alweer tijd om de gourmet stellen uit de kast te halen en kerst te vieren! De tijd van het jaar om door te brengen met familieleden en geliefden, maar ook de tijd van cadeautjes kopen, planning en organisatie. Mocht je behoefte hebben om even te ontsnappen aan de drukte rondom de feestdagen, dan kun je dat natuurlijk altijd doen door je geluk op de proef te stellen via een van onze top drie kerst video slots te spelen!

Onze lijst met favorieten is samengesteld uit drie kerst video slots die door twee spel providers zijn uitgebracht. Het eerste spel is gecreëerd door MicroGaming en heeft een kerststijl met een iets ander tintje: Santa’s Wild Ride. De twee overige spellen zijn beiden uitgebracht door de spel provider Net Entertainment: Flowers Christmas Edition en Secrets of Christmas. De originele versie van Flowers is al een tijdje in de roulering, maar de kerst editie is pas sinds eind vorig jaar beschikbaar. Alhoewel sommige spelers zeer te spreken waren over het originele spel in een nieuw kerstjasje, waren de echte kerstliefhebbers toch niet helemaal tevreden. Vandaar dat NetEnt dit jaar dan ook hun eerste originele kerst slot uit hebben gebracht: Secrets of Christmas.

Santa’s Wild Ride
Santa’s Wild Ride voorziet ons van een iets Wildere kerstman dan we normaal gesproken zien. De slot heeft een aantal verfrissende functies zoals het cadeau symbool, dat een willekeurig aantal munten geeft. Wanneer je drie of meer scatter symbolen draait zullen de gratis spins geactiveerd worden. Vooraf krijg je de keuze tussen drie Wild Functies: Stacked Wilds (verschijnt gestapeld op alle rollen), Uitklappende Wilds (kan uitklappen over de gehele rol), en Trailing Wilds (laat een spoor achter van wilds terwijl deze naar beneden schuift).

Secrets of Christmas
De nieuwste editie van slots met een kerst thema van NetEnt is Secrets of Christmas. Het is hun eerste echte kerst slot en dat is duidelijk te merken. Alles aan dit spel schreeuwt kerst, van de sneeuw die naar beneden valt tot de achtergrond geluiden. Het spel heeft 5 rollen, 3 rijen en 25 winlijnen. Indien je drie of meer scatter symbolen draait zul je 10 gratis spins activeren, maar voordat je de gratis spins ronde bereikt zul je de cadeau kamer ingaan. Afhankelijk van het aantal scatter symbolen wat je zojuist hebt gedraaid, zul je nu evenveel cadeau’s uit mogen zoeken. Met deze cadeau’s kun je allerlei Gratis Spins Bonus Functies winnen zoals vermenigvuldigers en extra gratis spins.

Flowers: Christmas Edition
Zoals eerder aangegeven is de originele versie van Flowers al een tijd beschikbaar, sinds 2011 om precies te zijn. Eind vorig jaar heeft NetEnt van zowel Flowers als Fruit Shop een kerst editie uitgegeven. Het spel heeft alle bestaande functies behouden, maar heeft qua thema wat wijzigingen gekregen waardoor het meer op een winter wonderland lijkt. Om in dit spel de gratis spins te activeren dien je minimaal vier gratis spins symbolen te draaien. Er bestaan twee soorten gratis spins symbolen in Flowers: Christmas Edition. De eerste is een enkel symbool en heeft 1 wolkje, en de tweede is een dubbel symbool en heeft twee wolkjes.

Comments are closed.

Scroll To Top