Online wedden: weer een weekend om koninklijk veel geld te verdienen

De afgelopen tijd heeft Gokk.nl wat aandacht besteed aan het wedden en daar zijn onze lezers erg enthousiast van geworden, althans, dat blijkt uit de vele vragen en ervaringen die wij mochten ontvangen. Voor we verder gaan, onze dank, reageer vooral veel en enthousiast. Eerder deze week keken we vooruit naar de wedstrijd van de week, Heracles-Az.

Inzetten kan nog steeds en statistisch schatten wij de kansen goed in.

Vanavond blik ik vooruit naar de weddenschappen die dit weekend nog meer afgesloten kunnen worden. Kortom, zoek jij een goed excuus om met jouw makkelijke kleding aan voor de tv plaats te nemen voor jouw sportevent van het weekend? Plaats dan een weddenschap en geef aan dat het voor je werk is :).

Online Gokken is op dit moment voor Nederlandse spelers alleen mogelijk bij de TOTO.

Online wedden: de belangrijkste voetbalwedstrijden van komend weekend.

Een eerste sportmoment hebben we eerder deze week als wedstrijd van de week besproken, de wedstrijd Heracles – Alkmaar. Hier gebeuren statistisch gezien interessante dingen met de quotes. Bij de nabespreking leggen we die strategisch interessante zaken verder uit, maar we adviseren je om nu alvast een blik te werpen en een weddenschap te plaatsen.
In de Engelse competitie valt op dat Arsenal – Leicester genoteerd staat met een hoge quote voor een overwinning van Leicester. Gezien de opmars van deze club zou hier wel eens iets te verdienen kunnen zijn.

In Spanje zien we dat de bookmakers een heel traditioneel voetbalweekend verwachten. Zodra je van de meest waarschijnlijke optie af wilt wijken is dit Casino genegen hele mooie quotes te bieden.

Zo bieden de diverse Europese competities voor de geoefende wedders mooie kansen om het weekend wat rijker te eindigen dan dat het begon.
Ook naast de wedstrijd valt er genoeg te wedden.

Online wedden: de belangrijkste overige sportweddenschappen.

Een aparte weddenschap kunnen we noteren in Italië waar we kunnen wedden op wie de volgende coach van Juventus wordt. Het dartseizoen is inmiddels ook weer begonnen. Er kan gewed worden op de winnaar van de PDC 2017 kampioenen. Opvallend daar is dat de Nederlandse darters een goede kans bieden op winst. Deze tip noteren we alvast. Aankomende week toert het dartscircus weer door Engeland en ook daar valt uitvoerig op te wedden.

Dit weekend binden Terry Flanagan en Derry Mathews de bokshandschoenen voor. Het wedden op boksen is van oudsher een tijdverdrijf voor die mannen die wel de spanning maar niet de pijn van het boksen willen meemaken.

Een geruststellende gedachte is dat de quote voor de presidentsverkiezingen in Peru niet op grote politieke veranderingen duidt, over curiosa gesproken.
Tot slot attenderen wij de filmliefhebbers er alvast op dat we in het laatste weekend van februari de uitreiking van de Academy Awards tegemoet mogen zien. Alle uit te reiken filmprijzen staan open voor weddenschappen. Gezien de commotie die er onlangs is ontstaan over discriminatie van buitenlandse acteurs zou een politiek correcte koers ons niet verbazen. Wij wensen je in ieder geval alvast een sportief weekend.

Comments are closed.

Scroll To Top